Lite mer tatuerande :p

Ahh, precis mejlat me "min" tatuerare =D När jag ska dit ska hon fixa lite mer p ånamntatueringen som jag ska göra då =) Så det kommer bli så att den i nacken kommer att passa ihop med den jag gjorde i svanken..Kan inte säga mer för vet inte själv hur det kommer se ut hihi hon ska skissa lite till jag kommer o blir inte det bra så skissar hon när jag e där istället *nöjd*

Nu sitter man o letar motiv att göra, om tio år sitter man väl o letar ställen att göra dem på hehe

Annars e det fullt hus här..Lillebror har haft kompis här så med två tonärsgrabbar på 13-14 blir det livat iblann, men kul e det att det händer lite här å =)

Annars så har jag väl som vanligt bakat igen, dock blev båda bakverken inte så bra.

Lillan får man passa, shiit va det går undan nu =) Tror det e turbo på henne,,konstigt, för det va inte va jag beställde..
Vidare bra volymknapp e det inte heller på na, den måste ha gått sönder vid tillverkningen, herregud, hon skriker ju rakt ut o har skitkul..
Å den sötaaste lilla tungan har hon,,hehe, den sticker då ut hela tiden =)

Just nu e jag bara nervös inför torsdagen, det blir inte kul..Jag vet inte alls hur det kommer att sluta, men det kan juinte bli bra för alla, det e ju ett som e säkert,,tyvärr.. Sen blir det ju inte bättre av att jag har en mor som då faan i mig inte kan fatta att det e dags o faca verkligheten o inse vad allt handlar om..


Stackars liten..

Såå nöjd =) Även om den blev aningen större än vad jag tänkt hihi


Tand på G på liten tös tror jag.. Pyran har pipit o gnällt hela eftermiddagen den stackaren..
Va ner på stan o lillan fick sina första riktiga skor =) Men jäklar va dem kostar ändå, 400 för ett par miniskor,,hallå?! Ajja, hon fick dem av farfar och styvfarmor så jag behöver inte sitta o härja. Men ändå, fast å andra sidan så kommer hon ju inte behöva flera olika par ännu..så jag har ju några år på mig att spara ihop till hon blir fjortis.. Ähh, va fasen, jag ska ju som tur e inte behöva leva på föräldrapenning resten av livet hihi

Broder har vart här o underhållit oss under kvällen å =) Alltså, det e najs me lite sällskap o lite skitsnack bara. Annars blir det bara att man sitter på golvert på emelies nivå o leker med henne hihi kan var alite givande o komma upp från markplan ibland å =)
Nu ska jag ta o krypa mot bädden, har en känsla av att en liten prinsessa kommer sova som på en ärta inatt (eller hur var det nu igen..) så lika bra man passar å att sova medan man kan..

Lär ju visa bild på tattoon å juh :p

En till bäbis =)

Men dåså =) Nu e den äntligen på plats, jag e så himla nöjd =)
Alltså, igår morse när jag vakna då kom paniken o nervositeten, shiit, o jag fundera på om jag skulle ångra mig, o all smärta å..jaa..
Kommer till hon som ska tatuera, vilken cool brutta alltså =) Hur jäkla trevlig som helst o skämta o greja. Jag körde ut Matte med bror för ville ju knappast de skulle va där inne om man skrek ihjäl sig.. hehe, jag fråga tjejen om hon hade ljudisolerade väggar.. Hon börjar köra första strecket,,väntar på den värsta smärta jag någonsin borde ha upplevt, men neej.. Va?? haha, det gjorde ju inget ont!! Mot slutet va jag trötter, tog nästan tre timmar, hade jag fått ligga ner hade jag lagt mig ner o sovit, satt o blunda o koppla av iaf..
Rätt illa, ska man bheöva gå o tatuera sig för att få ta det lite lugnt o bara sitta stilla hehe
Mattes bror blev lite besviken, ja, Matte åxå, de hade velat se mig lida o gråta haha up yours :p

Så den 30:e har jag tid för att göra nästa då..
Längtar redan, fast e liite orolig att den nog kommer kännas lite..Men men, den sak gå rätt fort att göra.. =)

Lillan håller på o bli sjuk tror jag..första gången =( Hon e alldeles snorig o hostar lite, så inatt blev det inte så mycket sova. mig e det strunt samma för men tycker synd om lillan..

Nu ska vi ner en sväng snart till stan =) Emelies "plast"farmor ringde, så vi ska mötas o kika runt lite =)

En dag på Furuvik..

Mina älsklingar!Dasg för avfärd..

Lillan har åkt karusell för första gången hehe fast jag undrar jag vem som egentligen tyckte det va mest spännadne,,lillan elller hennes mamma *rodna* efter första karusellen var avklarad, så gick vi o fika, skulle sätta kurs mot lilleputtetåget,,men vad händer?? Joo, lillan bestämmer sig för att hon ska sova *suck* hehe har väl aldrig blivit så besviken över att hon vill sova, alltså, man brukar ju vilja att ens barn vill sova,,men om hon hade kunnat välja sitt tillfälle då.. Eller,,jaa, det kanske va precis va hon gjorde.. Hmm..

Vi avverkade iaf en runda i hedenhösland, eller ja, det som en gång var det, nu var det bara tomt där, men Emelie uppskattade åkturen iaf.. Sen kom ju jag på att vi skulle åka de små grejerna som pyser o åker upp o ner i luften.. Jaa, det resulterade i att jag hela vägen hem va illamående o ett samvete som gnagde för lillan uppskattade inte alls det,,lite i början ,men herregud, det va en barnkarusell men de gav ju aldrig upp. Den snurra, snurra o snurra..

Idag ska vi på dop.. Lilla Colin ska döpas, men det ska ju gå bra, känns som vi börjar få in en liten rutin på just det här med dop hehe ja, kyrkor över huvudtaget.. KAnske man skulle försöka dra iväg lilla sambon till kyrkan å.. Eller ja, det e väl inte såå svårt, det svåra e å få igenom det bröllop jag vill ha..Men det löser sig..

Å imorgon,,shiiit va jag börjar bli nervös.. Imorgon e det dags för tatoon!! Äntligen!!!!
Jag kommer väl o dö, av smärta säkert..

Annars e det full rulle, Emelie bara ställer sig hela tiden nu mot allt.
Blir skitsur om man inte vill hålla i henne så hon får knalla omkring =) 

Tvillingar den här gången?!

Hur underbart väder är det inte då? ujuj, jag o lillan e ute o spatserar hela dagarna. Stackarn, hon kommer få sittsår på lillrumpan =) Nejdå, så e det inte, men ute e vi =) Så härligt att bara dra på sig bikini o en kjol, kan ju inte bli bättre än så här..

På söndag så ska jag äntligen,,tatuera mig!!!!! Gah!! Äntligen! Har hittat en som ska greja det, så det blir två stycken nu då.. Ska skriva Emelie i nacken åsså blir det en toksnygg tatuering med två drakar som bildar ett hjärta, ajja, lägger upp bild sen, den ska jag ha i svanken. Tadaa =) KAn ju lova att jag längtar!

Tänkte på en annan sak..Man brukar kasnek skriva känslor o massa sånt i en blogg, jaja, det får komma sen. Just nu e det ju mycket Emelie för mig, ja, för typ hela slanten, så då blir det ju mest smågrejer man skriver.. Men ska väl försöka klottra ner mer funderingar sen..

Just nu väntar jag på mejl, få se om Anna Skipper kan komma o rycka min gubbe i naveln *s* Har anmält han till "du blir vad du äter" oppps, "råkade" slinta på tangenterna, va inte meningen,,eller? :p

Måste upp till skolan idag, info möte om ex.arbetet *suck* inte sugen men antar att jag lär dit för å höra vad de har att säga..Emelie lär fälja me så vi får se hur mycket jag kan lyssna =) Hon är ju lugn och så, men hihi att hålla henne still så man kn lyssna det e väl en annan femma =)


Nu ska jag ut i solen o dricka mitt morgonkaffe och blända solen ett tag :p


RSS 2.0