Mollie har försvunnit =(

Våran lilla kattuge har försvunnit =( Har inte en aning om vart thon är o jag hittar henne inte =( Va ut o leta igår kväll ett bra tag, idag innan frukost, innan lunchen o nu en sväng, plus att jag ropar vid dörren med jämna mellanrum.. Hon är o förblir borta.. Saken e ju den också att hon är ju innekatt..Hade hon varit van att vara ute hade jag inte vart orolig, då hade hon kunnat det där, men mollie hon e ju bara inne o busar jämt ju, o e livrädd när hon går ut.. Men visst, katter klarar sig alltid, hoppas jag stämmer just nu, men jag vill bara att hon kommer hem nu så man får mysa med henne.. Va så tomt i natt för hon komme ralltid o lägger sig o myser hos mig när de andra somnat o jag kikar på teven, sen ska hon alltid trampa tjugo varv runt lillan, o sen när vi börjar vakna brukar hon komma, o nu, ingen katt.. När Emelie o jag äter frukost brukar Mollie äta sin mat så det knaprar o står härliga till o jag o lillan sitter o fnissar o härmar hur det låter.. Sen jagar Mollie mina fötter o attackerar dem till hon får blötmaten..O nu,,inget.. =(

Min telefon fungerar inte heller så ni vet, utan ni får ringa hem eller på mattes telefon, iaf till på måndag, sen ska det va fixat, inget allvarligt så =)

Har precis tryckt i mig en lussebule med mandelmassa, tyvärr inte hembakad, tänker vänta till det blir bättre pris på saffran..Härpå affären kostar en påse 30:-, lite väl tycker jag..

Nu ligger lillan o sover och när hon vaknar igen ska vi baka pepparkakshjärtan att hänga upp i fönstret=) Åsså antar jag att fröken Emelie kommer ha rejäl provsmakning av degen också hihi


på allmän begäran...

så uppdaterar jag nu bloggen hihi

Här händer ju typ allt o inget om dagarna. Det känns som att hela hösten liksom spunnit på i 190, helomvändningar för hela vår lilla familj men bara i det positiva, o som dessutom verkar hålla i sig så jag tror det blir ett spännande årsom väntar.

Idag har jag för övrit satt igång med julpysslandet..Jag svär över alla som ska va så jäkla tidiga, men samtidigt e jag en av dem som verkligen vill pynta till första advent, men insåg att jag liksom inte har den tiden i år. Å idag o imorogn e jag hemma me en Emelie så då tänkte jag det va lika bra o passa på. Fast kann ju inte påstå att jag har särskilt mycket julkänsla i sinnet, trots att vi spelat stereon varm med jjulmusik.. Emelie tyckjer det e lite spännande så det är roligt, hon har gått o kikat på tomtarna jag ställt upp,,fast det där lilla pysslandet me bak o knäck och mer pynt det får vänta ett slag, nu har vi gjortgrovgörat iaf =)

En annan sak som en i familjen roar sig me nuförtiden det är, förutom att använda standardordet "Nee'ej", att rita på våra väggar.. Idag vart jag något förbaskad, står o dammsuger o Emelie sitter i trappen, vilket inte är ovanligt, men fick för mig at nåt var konstigt, då håller ungen på o ritar på väggen med blå krita.. Jättefint..*suck* Gahh, morrade en aning o hade en helt tokgråtande tvååring framför mig som sen fick sitta i sängen ett tag och jag fick förklara att jag tycker hon ritar jättefint, men inte på väggen.. O jag kan ju tillägga att det inte e första gången.. Iaf vid tre tidigare tillfällen har hon gjort lika.. Vad gör man för fl, för det verkar inte  gå fram nåt budskap till henne.. Dessutom sitter hon just nu i skrivande stund o ritar på golvet o min fot o ben..

Sen har jag en man som håller på o rasar i vikt! heelt galet, miin älskade gubbe har börjat träna på gym, och tar promenader o har ändrat kosten till stor del..Ett antal kilon har han redan gått ner o har bara hållt på typ 2.5vecka!! Jag e mäkta stolt kan jag lova, fast lite genant som idag..han tar alltid "big tasty", om vi e på donken, o jag e alltid avundsjuk när jag smaskar på nån annan burgare, så idag smaska jag av att jag minsann ville ha en tasty också.. Vad händer, jag får äta en sån själv, Matte handla mindre hamburgare.. Det känns ju inte alls som man e värsta flottsökaren..

Näee, nu lär jag smita ner igen o leka på Emelies rum innan hon går oss på¨datorn =)

å jaa, jag ska bli bättre på att uppdatera hiihi


RSS 2.0