Bröllopsnerverna var det jaa..

o de börjar verkligen komma fram nu! Jag könner hur verkligen allt jag just nu tänker på är,,bröllopet!! jag håller sakta på o förvandlas till en bridezilla.. Näee, såå illa kanske det inyt e är men jag märker ju hur jag mer o mer riktar in mig på att allt ska va perfekt, lr näee, inte perfekt heller, jag hatar ju det som är perfekt, men jag vill ha allt mysigt och så bra som det bara kan bli.. Just nu har jag snöat in mig på det här med dukningen då.. Inser att jag inte all har den tid som skulle behövas till den dukning jag vill göra,,eller??
Ska iaf dra iväg matte till IKEA imorgon, måste dit, sak köpa lakan, då kan man ha dem som dukar, åsså ska jag ha nå vinrött till det då för att bryta av, men jag har väl nån vag idé där så jaa..Ska inte avslöja för mycket, finslipet tar jag me tjejerna så blir det nog bra hihi

Var iaf o hämtade klänningen idag, kanon o toppen! Blev så nöjd! Den va lite knölig på ena sidan men sömmerskan sydde in den 4 gånger (?) hihi å nu sitter den som ett smäck haha får nog låta bli att äta de närmaste dagarna.. Nej då, den sitter alldeles som den ska.. Anna skrev nåt om att va inte klänningen bra så kunde vi dra o köpa en i strl 44 Ha! Neejdå, det slipper vi, iaf i år hihi

Neej, man kanske skulle ta o klappa gubben på röven o slicka han i örat så han blir lite romantisk,,känns som den biten fallit bort i min bröllopsstress..

Han heter "Taggen"

Jupp, vi har "fått" ett husdjur! Närmare bestämt en liten igelkott som flyttade in här för en 4-5 dagar sedan =) Igår å trodde vi han hade dragit vidare till någon annan familj, men icke, när Matte kom från jobbet igår så var den lilla tillbaka hihi Å vad han äter, fattar inte at ett sånt litet djur kan trycka i sig såå mycket, helt otroligt!
matte har snickrat et litet hus åt han, med altan, så nu ligger han där inne o myser. Å han e så himla cool, för han kan springa ut en sväng o kolla läget, under dagtid dessutom,,hallå, han e et kvälls/natt djur.. men sedan när det får va nog, då kryper han tebax till sitt lilla hem sen igen..
Ska lägga upp lite bilder på han senare så får ni se.

Idag så har jag bara gått o stirrat på klockan, har tid hos frissan kl.17 för provuppsättning, nervös?? jaa!! Å det e inte all slång tid till bröllopet kvar nu, o idag har jag lite bröllopsnerver, e det nu de ka börja spöka eller?? Nu när man börjar inse att snart, snart kommer dgen då allt måste klaffa, något sånär iaf, o jag e inte bra på att få saker att stämma..
Att planera et bröllop, det lär jukunnas ta med på en meritlista va?? Det e ju liksom inte bara en sak att hålla reda på.. Men men, det e ju resultatet vi får se sen då om det blir godkänt eller inte.. men det e som en skrev till mig, bara vi har hindersprövningen och vigselringen så är det ingen fara, det e ju det viktigaste, o jag menar, de sakerna e ju avklarade..

Beställt tid för att fixa naglarna idag å, så ska dit den 5:e =)
Åsså ska jag jaga tag på en gästbok nånstans åxå..

Ähh, nu blir jag nerövs, lär dricka kaffe, några liter.. Då får jag springa på toan istället, så slipper man iaf oroa sig för planeringen hihi

Hippad!!

Hihi, har haft en sån underbar dag idag så det e inte sant! Å jag kan lova att jag har de mest underbara vänner som har knåpat ihop allt åt mig =) Ni e guld värda ska ni veta!! Ordnade en så underbar möhippa så det e inte sant!

Alltså, dagen började lite tidigare, eftertsom matte va tvungen att åka til jobbet en sväng (jour), så lillan vakna ju när telefon ringde, o ville inte alls sova om som mamma gärna ville..*suck* men gick upp o käka frukost och slängde sen ihop en kaka som jag tänkte vi kunde provsmaka utifall att man skulle baka den till bröllopet.
Planerna för idag var att vi skulle åka till Furuvik idag med Linda, Selma o Tommy så jag bakade så de kunde smaka, och eftersom Linda skulle göra sallad så tänkte jag att då kunde ju iaf vi fixa fikabrödet. Sedan tog ciggn slut, inget konstigt med det, så jag o Matte begav oss mot kiosken utan vidare, inget konstigt att vi går dit. Men så när vi kommer ut, står en snubbe där med motorcykel, som jag liksom inte kan placera o tror att det  e nån av Mattes kompisar, osså till slut fatar jag at jag skaå åka iväg me han på motorcykel, o Linda hoppar fram bakom kiosken hihi Snacka om att man blir förvirrad och bara fnittrar som en femåring, alltså jag blev så himla paff så det e inte sant. Jag hade inte riktigt räknat med någon möhippa, alltså, det e ju något man önskar sig,men jag vet ju att med tiden som blev lite tajt, och med tanke på att jag känner mina vänner liksom på olika sätt lr hur man ska säga, ingen känner den andra typ, så antog jag att en möhippa skulle bli svår att organisera =)

Iaf så blev jag aningen förvånad, fast alltså på ett positivt sätt, och det kändes som något som bara händer i en film, brudden blir kidnappad til att åka på motorcykel iksom hihi Så åkte motorcykel, sååå jäkla kul o inte alls ås hemskt som jag hade trott, osså fick jag två körlektioner av föraren, så det va en kul och oväntad grej =) Åsså just det att bara lämna telefon, inga pengar, ingen väska, bara få åka iväg sådär helt sonika haha

Möttes upp av Ann ao Linda där jag sen fick rida, och det var inte igår. Va typ 13 år sedan sist så det va ju också såå uppskattat. Fast jaa, ska jag avslöja hur ridningen gick så kan jag ju tala om att det blev hoppisgt, studsigt o guppigt.. Snacka om att kommit av sig helt, kände mig totalt som en nybörjare =) Men det va kul det också , att sitta där fast jag kände hur armarna flaxade iväg och jag guppade omkring upp ei sadeln som en säck potatis, fast tänk dig mera mjuk möglig potatis *s* Kul iaf!!

Sen vidare, och jga trodde faktidkt att det var slut där.. Men neej, då åkte vi till valbo och lunchade sallad och bröd, najs, i gröngräset, och en fick jag gå in o lägg amig på en spikmatta och bara varva ner och sedan massage på det! Såå jäkla skönt, och välbehövligt, och underbart avslappnande. och bara , jaa, sånt man bar akan drömma om. O jag låg där o tänkte på vilka vänner man har, alltså som knåpar ihop nåt sånt här åt en, alltså det är helt otroligt! Å jaa, jag skulle kunna fortsätta i evighet o babbla om mina vänner *s* Men det va bra längsedan man kände sig så avsalppnad i kroppen alltså, det va helt otroligt. Sen fick jag svida om, fick på mig vita spetstajts typ, en rosa kort kjol med matchande rosa tröja samt en "brudkrona" (läs prinsesskrona) med "slöja" såå , tjusigt, o jag lovar, det v så tjusigt så jag stod o fnissade för mig själv i ombytesrummet medan jag bytte om..

Sedan åkte vi till boulogern där vi kom o knallade i  godan ro, o vem kommer gående?? Joo, Johanna haha Vikken överraskning =) Det va ju så himla längesedan vi sågs så det e inte klokt. Vi satt där o fikade lite kaffe samt skumpa och jordgubbar, till brudarna tyckte jag skulle jobba lite = ) Just ja, på vägen dit mötte vi nå gäng som hade svensexa, så blev ett bröllopsfoto där då.
Men sedan mot stan, där jag får instruktionerna om att jag för att ha råd med mat e tvungen att klippa av etiketterna på tio killars kalsonger *fniss* Mm, kan lov atat det fnisades en hel del där då.. Men efter ett antal nej, så fick jag min första etikett, spang på Uddh, så han blev ett lämpligt offer =) Sedan så sprang vi på en snubbe som även han var ute på svensexa, o hade samma uppdrag som mig, fast gällanbde tjejer då. Så han fick våra etiketter,o jag gick o klöpp från hans kompisar. Samt så fick jag även tidigare en skylt att kram kostade en femma och puss på kinden, kostade en tia, så jaa, fick en tjuga där iaf, men det var även alla pengar jag drog in den kvällen.. Hmm.. Kan säga at jag tror aldrig jag känt mig så ignorerad heller.. men det bjuder jag på! *s*

Sedan åkte vi vidare till Akropolis (favortrestaurang no.1) och där bjöd tjejerna på middag, så där satt vi o smaskade såå god mat! Å de på restaurangen bjöd på en drink också, fast den fick Linda o JOhanna dela på istället, var Massa alkohol i den, å neej, man får inte supa ner bruden inte :p Såå jaa, jag hade en helt perfekt avslutning på en helt underbar dag! Å jag kan lova, jag kommer alltid minnas den här dagen, den har bara varit så supertrevlig, och bara roliga saker juh, o just att jag blev så himla överrasskad. Jag hade liksom vart säker på att Matte skulle vara stressad eller nå om det skulle till att bli en möhippa, men han har inte knystat ett ord juh! Å jaa, näe, jag e så himla trött just nu så det blir "tidig" kväll idag, det har vart fullspäckat schema, och massa skratt, och jag hoppas verkligen att alla har haft lika kul som mig =) Det hela var mer än jag någonsin kunnat drömma om, och sen, bara det att få vara barnledig så här en dag och bara släppa allt, bara få vara med tjejkompisarna, bara det är ju en lyx!

Jaa, underbar dag säger jag bara igen, jag vet inte nog hur jag ska kunna uttrycka mig, finns inte tillräckligt med ord, såå himla bra har jag haft det, o kul!! hihi, även om jag tyckte det va lite pinsamt å fråga om killars tvåttrådslappar på kallingarna :p Men jaa, roligt har det varit, synd man inte kommer göra om det igen *fniss* Men vissa saker kommer man ju göra om =)

Skulle kunna berätta ännu mer, men då har jag ju inget o berätta, för antar ni kommer få höra allt 20 gånger om,,minst!! haha

Nu lär jag smita, har en sambo som kommer o sliter i en =)


24 dagar kvar..

ujuj, snacka om att tiden går snabbt nu! Något den iofs gjort ändå sista tiden, men kan inte nog påpekas..
Gjorde idag ett nytt ryck med alla bestyr så har beställt blommor, en brudbukett åt mig, en matchande lite mindre bukett åt Anna, osså en enda liten ros åt lillan, men ack så fin den kommer vara ändå =) (Iallafall de första två minutrarna om vi har tur *s*)
Fortsatte sedan ner på stan och försöket leta efter slips åt kära gubben, men icke..Finns ingenstans, men skam den som ger sig, nu ska jag ut o surfa så blir det till o beställa en från nätet..Handlade också så jag kan fixa ihop "något blått" också..
hihi, fick mess av Anna, min brudtärna, och tillika bästa vän, hon börjar bli lite nervös tror jag, gahh, å vad e inte jag då *fniss* kommer väl sluta med att vi står som två nervvrak utanför frissan på bröllopsdagen och bara fnissar av nervositet..så länge man inte fnissar så man blir kissnödig, för att gå på toa me klänningen e väl inget jag ser framemot, då får jag ju dra kjolen över huvet =) Näe, jag tror det blir bra, o det e ju inte dirkt en begravning så va fasen, ingen har dött av ett hysteriskt skrattanfall, så länge inte sminket börjar rinna, för det tänkte jag vänta med till kyrkan,,o helst slippa där också..men men, det är en stor grej, vi ska liksom stå där framme ch verkligen säga jag til att leva med varandra resten av livet, vilket inte är såsvårt med tanke på att jag verkligen har hittat min prins, men ändå, det är stort.. Det är MASSA vuxenpoäng! Å alltså, det finns ju massa känslor, som säkert kommer bubbla, både av nervositet, extrem lycka och pänningar efter allt planerande, och allt lär ju släppa, men sen om det blir gråt eller inte, det får man ju se, och det e ju bara att ta.. Värre är väl om man står där framme och inte visar en enda känsla =)
Poängen med allt det här då?? Joo, Anna, det gör inget om du är nervös, det löser sig =) (bara du hittar klänning snart hihi)  å att vara naken gör ju inget heller, men se till bara så inte alla stirrar på dig, för man får ju inte överträffa bruden vet du :p

Hem sedan o grillade lite iaf, sen åkte vi ner på stan en sväng och handlade lite mer till utstyrseln, o lyssnade lite på musik Va ju "sommarkväll" nere på stan, men så jäkla synd att de har allsång o så klockan åtta..Det e ju liksom lillans sovtid det, o med vårt snurrande i affären så missade vi iaf den höjdpunkten och kom hem för en liten stund sedan, vilket resulterar i att lillan bara grät o grät för hon va så trött, å då kan jag ju säga att hon inte ens somnade förrän vid en två, halv  3 idag på eftermiddagen..men som pappa skulle sagt, "sån e hon!".. Ska absolut inte klaga, e skönt med en rutinunge, det e verkligen vad jag behöver här hemma, rutiner =) å kan ju lova tat vi följer de benhårt okså, annars har vi en liten som högljutt protesterar hihi

Just ja, fick lära mig ett nytt skrock igår. Efter bröllopet så måste jag lägga undan skorna jag hade, för "nöter jag ut skorna så nöter jag ut äktenskapet". Aldrig hört förr, så det var nå nytt =)

Å älskling han e duktig han, e ute o promenerar just nu  =) så jag sak passa på o se om jag kan hitta en slips nu under tiden *s*

Off-knappen på..

Jaa, ungefär så känns det.. Var lite trötter igår, men idag..blähh, har en sån där dag när jag bara vill ligga i sängen o kika på teve typ..Å det skulle va lätt?? Neej.. Emelie hon e tokfull med bus, inte mer än vanligt dock, men det känns ju som så.. Matte e hos läkaren, har antagligen halsfluss, roligt? knappast.. Å jag håller samtidigt på o försöker gå lös på att rensa bort massa skit från garderober..
Alltså, jag blir så.. Ibland känns det bara som att ens hem har tagits över av alla saker amn har och spar, fasen, jag skulle bara vilja behålla en del , typ det man verkligen behöver och som man verkligen tycker om.. men funkar det? Näee, för vi har rensat o rensat tycker jag, visst minskar det, men suck, det tar u aldrig slut.. Å har man off-dag, då känns det som att det finns mer saker att kasta än vad det egentligen gör..
Visst, man behöver inte vara så jäkla materiell av sig men mycket vi har ligger nu är smågrejer som är ute på villovägar.. Här ska plockas.. Känns som det liksom e lite enda chansen man har nu när det e lite halvdåligt väder, o matte har semester..Dumt, vi borde mysa o hitta på saker, men e han hemma (o dessutom sjuk) blir det så mycket lättare med lillan eftersom man är två som kan ägna henne tid, något som inte är alltfär vanligt här hemma eftersom älsklingen alltid får jobba =)

Nu håller vi bara tummarna för att matte får penicillin o att han inte smittat oss =(

Igår

var jag o emelie till pappa o lisbeth medan matte var ner till stockholm och "pangade" lite =)
Hela dagen igår gick av bara farten, och ibland önskar jag att man bara skulle kunna stanna tiden. Pappa hann jag träffa en liten stund innan han åkte o jobbade. Sedan satte jag, lillan, lisbeth och lillasyster caisa fart mot bussen för att göra stan en liten sväng. Slutade med att jag kom hem med ett par jeans, en tröja, 2 tubtoppar till mig och ett par shorts åt lillan.
Så härligt att vara hos pappa, för där kan man bara vara, o det e så kul för lillan, Caisa tar med henne på bus och leker med henne typ hela tiden, o man verkligen ser hur roligt emelie tycker att det är, tro rnog att caisa kommer bli någon som lillan kommer se upp till en del sedan =) Igår fick emelie hoppa ner i badet också med moster hihi

Kikade på lite kort också från farmor och ujuj vad man önskar att kort skulle kunna tala, och vilken påminnelse man själv får om att man eg. borde skriva på baksidan av foton vem det föreställer och vilket år kasnke. Lika med korten från mormor, jättefina foton, men man har inte en aning om vilka de föreställer. Fick även ett foto på pappa när han var bäbis, roligt =)

Hihi, å just ja, lillan e för söt, för när vi var hos papp aigår så gick hon o ropa efter mormor *s* å det låter så himla gulligt nu när hon börjar ropa även efter andra än bara mamma o pappa =)

Nu sak vi bara sitta o ta det lugnt, lillan sover o sen ska vi ut ill Inge, Anna och Emilia och grilla lite =) Härligt!!

idag..

har vi inte alls gjort så mycket, elelr jaa, egentligen så har vi ju det..
Tog det lugnt på förmiddagen, sen så satte jag igång med lite bak då. Gjorde något som jag tror kommer va supermumsigt, bakade till bröllopet så har inte smakat.. E så himla nojig att fikabrödet inte ska räcka till alla.. Men iaf, jag bakade cocostoscakaka, alltså typ kladdkakebotten med toscasmet gjord av kokos över, luktade såå götta =) Åsså har jag gjort typ 75 kladdkakemuffins, fast jaa, de blir säkert också goda, bara det att jag sen insåg att de e liite väl kladdiga en del.. men jaja, det får gå, e det nån som inte gillar det så e det vällan bara att låta bli o äta *s*

Vart ute på eftermiddagen här, fast egentligen är det faktiskt herrn i huset som har vart ute mest med lillan idag =) de har vart o gungat och donat, sen va jag o lillan ute på liten promenad här på kvällningen, o nu sussar hon så gott så.

Imorgon åker vi till pappa och hälsar på över dagen, blir kul, även om pappa ska jobba, men de andra e ju hemma =) å emelie hon e såå nöjd hon bara katterna e inne hihi det e ju såå spännande att busa o dra katterna i svansen, eller att gå till deras matskålar o mata katterna lite.. Hon e söt den lilla skruttan! å nu har hon börjat med att när hon ser att jag o matte pussas, då tar hon ut nappen åsså ska hon minsann också ha en puss, o vem kan neka henne?? Jag e ju på den stackars ungen o pussar mest hela tiden, så hon har fullt sjå att komma loss..
Å hur hon härmar allt man gör o säger just nu då, det e inte klokt, så för tillfälet får man tänka sig för både en o två gånger på vad som händer här hemma, det e sanslöst. Minsta lilla man säger så säger hon efter och man börjar ju höra mer o mer vad hon säger för ord, det e så svårt att fatta hur fort det går nu, o samtidigt e det så kul att säga något o höra hur hon säger det.
Igår sa hon "den där" helt klockrent, det måste ju vara den första två-ords meningen tror jag =) Strunt samma, stolt e jag iaf, matte med för den delen =) Fast säg den förälder som inte är stolt över sitt barn va?! Men det e ju så skumt, hur man i timmar skulle kunna sitta o babbla på om sitt barn och deras framsteg hihi

Näe, nu ska jag ta o dona lite, o kanske hångla matte lite i örat.. Nu är det inte långt kvar, visserligen har det väl inte vart långt kvar från första början, till bröllopet är. Sen kommer vi alltså vara man och fru..Låter helt sjukt, liksom lite,, vuxet..=) Men det känns toppen, o jag verkligen längtar till när vi står där framme i kyrkan.
Förrsetsen va vi o provtränade i måndags med prästen hur vi ska gå på stora dagen, å när vi gick ut från kyrkan så kunde jag inte låta bli att tänka på att nästa gång vi går ut från kyrkan, då är vi gifta..

haft semester =)

japp, nu har vi vart på liten semester, till kolmården, härligt!
Fast måste ju tillägga att när vi åkt ner itisdags så hadde vi väl liite otur, lr jaa.. Resan ner til stockholm gick bra sen en bit utanför så kommer vi till värsta bilkön *suck* slår på radion o får höra att det e en lastbil som vält o låg tvärsöver vägen, jaha.. Att de väntat på bärgare som skulle kommit för en timme sedan, men att den nu var på väg, o jaa,den kom efter en stund, men suck sägr jag bara.. Hade ju åkt hemifrån i bra tid för att komma ner o kunna göra heldag på kolmården, fick efter typ en timme köra ut på nån mindre väg som sinkade oss rejält i tid. Vi hade planerat at vara nere vid en halv, elva tiden, men kom fram först vid två.. tar med vårt pick o pack för att checka in,men icke, fick inte göra det förrän vid 16, så ut med allt i bilen igen.. Skyndar oss mot linbana för att åka in mot parken,,o vad händer?? Joo, vi fastnar!! Panik kan jag lova! Både jag o mathias är höjdrädda, o att fastna i en linbana innebar, milt sagt, att en av de värsta farhågorna händer. Vi sitter där och vet inte vad som hänt, osså börjar det blåsa, fasen, det händer ju bara på film.. Där sitter vi, jag fördöker ringa til hotellet på mobilen fö ratt höra vad som hänt, samtidigt försöker vi få emeilie att sitta still, vi e ju livrädda för att 2korgen" vi sitter i skulle rasa ner.. Lillan hon satt där o hade så kul,,"gung gung" sa hon =) Tur ändå att hon var med, för det gör ju att man iaf måste försöka behålla lugnet.. Efter en stund börjar vi röra på oss o fick veta vid nästa anhalt att det var säkerhetssystemet som hade löst ut, dethade vart för blåsigt.. jaja.. Men resten av dagen var mysig  vi avslutade med att bada på hotellet.
Vi åkte safaritur, och var inne på tropicarium, ville titta på delfinerna mendet var sån kö att det gick inte, då hade vi fått stå o köa i en timme, o jag tror att alla med barn på under och runt 2 år vet att det inte är särskilt populärt att stå still.. Vi åker ner nästa år igen istället bestämde vi..

på hemväg köpte vi den sötaste lilaklänning till emelie som hon ska ha på bröllopet, så hon kommer se ut som en liten marängtårta vill jag lova, o hon var såå stolt när hon provade den idag o stod framför spegeln. Dessutom e hon den ende i Sverige antagligen som har en liknande klänning, för den är från England eg. hihi

Idag har jag vart o provat minklänning igen hos sömmerskan så hon kunde e var klänningen behöver sys om, osså var mathias till polisstationen för att ordna med pass till Emelie, så det är fixat nu =)

Vad har jag jag gjort mer?  just ja, i söndags så var vi ut till furuvik med anna o emilia, jättemysigt var det =) Hade med fika så vi satt i gräset o njöt, o emilia hon åkte fritt fall medan emelie avundsjukt tittade på.
Sedan åkte jag till faster med Stina, Addes brutta, och fick fotspa och aloe vera demo, najs najs vill jag lova =)

Vår bröllopssida..

jaa, alltså, jag vet att det e myycket bröllop i huvet just nu *s* kan liksom inte hjälpa det, och det e ju så, det blir ju lite som ska planeras o tänkas efter.. Jag försåtr ju att det tar lite tid och att man inte bara slänger ihop ett bröllop på typ 5 minuter, men det som är bra just nu med allt är ju att jag inte behöver planera o vara i den här världen i typ ett havår, år då, utan bara, som Anna sa, 35 dagar kvar.. Såå, jaa, ni får stå ut med en yrande, virrig mig i 35 dagar till =)

Tänkte bara tala om att vi har ju faktiskt en bröllopssida nu som jag försöker uppdatera lite.. Adressen dit är:

http://www.brollopstorget.se/Brudpar/soderlundskan/

Gå gärna in o kika om ni e nyfiken..

Va till frissan idag, e lliite lugnare..Tror vi nog ska hinna ganska bra ändå, får ta o upplysa älsklingom att han inte behöver va nervös att jag stuckit om jag inte dyker upp til tolvslaget..Jag siter nog bar ai stolen hos frissan och sliter mitt hår då haha

Nej, men det e nog lugnt =) Anna kommer ju va me, hon får väl ta fram stora läderpiskan o svicsha i luften så det blir lite fart *s*


Nu ska jag va liite social mot gubben här!


Jag har en tärna!!

Ihhh!! Ahhh *fjortisskrik* Jag har en tärna till vårt bröllop!! E såå himla lycklig och glad nu, o så kul att verkligen kunna inviga henne i allt som har med bröllopet att göra!! Var lite nervös när jag skulle fråga hihi ungefär, återigen som att fråga chans på henne haha typ som när jag skulle fråga om hon ville bli gudmor till Emelie *fniss*
Men ska verkligen bli jättekul, och när man ska ha ett bröllop, det måste ju bli "riktigt", å jag vill verkligen att Anna e med där framme o delar det hela med oss. Klart man lär ha en tärna juh =) Hoppas bara inte mina superbraiga planer sprack nu hihi Anna hade ju jag tänkt ha med under förmiddagen för att hjälpa mig, men så kom jag ju på att hon stackaren måste ju också få tid på sig att göra sig iordning hihi men det löser vi på nåt sätt, det har ju alla andra brudar o tärnor gjort.. Det e ingen fara! Det ska bli så himla kul, just nu känns det ännu mer spännande ju =)

Åsså va prästen här idag, supergullig och rolig präst. jag har ju vart lite orolig att det skulle bli nån stel präst som bara gör hela bröllopet på rutin, men icke då! Alltså, jag har ju fått bra vibbar bara av å pratat i telefon med han, alltså han e välldans lätt o prata med, men kära grannen har ju skrämt upp mig eftersom jag sagt att han e pensionerad. Så hon har skojat om att prästen säkert går med käpp lr rullator o att hon kan ju alltid stå bakom han o hålla i han i kyrkan haha behövs inte!! han va hur cool som helst o skoja med oss och jaa, gav et väldigt btra intryck. För man är ju, iaf jag har vart, lite orolig att det ska bli stelt i kyrkan eftersomman ju kommer att var alite nervös, emn tror inte det e någon fara, han verkar vara en person som kan lätta upp stämningen o skoja till det ite om det skulle behövas =)

håhåjaja, ännu några bitar på plats.
Å just ja!! Pratade med kära pappa idag, han ska lämna över mig på bröllopet! Det kommer att kännas stort, och viktigt också för den delen =) Pappa är ändå viktig o betyder mycket, nu blir han högst delaktig i vårt bröllop å. ujuj, mycket kring bröllopet. Sjävklart händer det mycket annat trevligt också.

Bara under veckan så har ju therese o albin vart här, superkul! Har jag skrivit om det?? Fikade lite, babblade en hel del och albin o emelie lekte lite, alldeles lagom hihi Ska bli så kul när deras lill* kommer =) Har redan vart o smugit vid babykläder, emn man vågar ju inte köpa nå, för jag vet att nån därjhemma redan handlat typ,,allt *s* Åsså e det perfekt o fråga therese omallt med o jobba eftersom hon redan jobbar som försk.lärare.
Sedan har vi ju vart med Linda o Selma å juh! I tisdgas var vi ner till boulogern o busade lite, fikade lite, nåja, jag o linda försökte väl fika.. Selma hon hade fullt sjå med o jaga fåglarna i parken haha sprang efter dem, o långt hon bara springer o springer, fattar inte hur ett par så små ben kan vara såå fulla me spring =) Å emelie hon knalla runt lite, kika lite, försökte smita upp i lektorn men jaa, allt va alltså precis som det ska va med två små 1.5 åringar..
Igår var vi o tog kvällsdop med dem, alldeles lagom sådär på kvällningen och Linda e så kul, plaska i vattnet så Emelie skrattade för fullt *fniss*

Nu ska jag va lite social mot m2b, som man tydligen ska kalla han nu hehe
Å mest ska jag tycka synd om anna som säkert yrar runt på alla möjliga hemsidor on da internet nu i försöken att uppdatera tärnans uppgifter  o annat huvudbry välkommen in i bröllopsyran *fniss*

Något gammalt, något nytt, något lånat, något blått..

Kommer jag någonsin få till det här?? Alltså, jag får lite smått panik emellanåt kan jag lova! Men just nu så har man ju haft så fullt upp me o greja också så jag försöker samtidig få in i huvet att vi verkligen ska gifta oss, även om jag nog kommer förstå det fullt ut samma dag eller typ när vi står framme vid altaret.. Tänk,,jag o mathias ska alltså stå där framme vid altaret, ett riktigt bröllop, i kyrkan, me klänning, brudbukett, håruppsättning, jaa allt.. Det e helt sjukt, vi ska verkligen gifta oss!! Jaa, på riktigt hihi o det läskiga e ju att det bara e dryga månaden kvar ju..
Pratade med hon som ska sjunga under vigseln o hon sa att det ju va bra om hon iaf fick veta vilken andra sång vi väljer i ganska god tid innan vigseln, ca en månad skulle vara toppen..Hmm, joo just det ja.. Det e ju typ en månad kvar bara *gahh*

När det kommer till klädseln för bröllopet så vet jag iaf att både Therese o Linda e ute o letar klänningar hihi Å fler med dem också hihi Känns ju liite bra iaf att för en gångs skull så har jag mina kläder ordnade, det händer inte ofta..
Men hittills då på "fixarfronten" så har jag/vi ordnat:

  • sminket är klart (jag var o provsminkades idag så det e lugnt..
  • vigselringen är vald, beställd och jag är bara så in love with ringen..
  • Håret ska fixas, men har inte tid hos frissan förrän om typ 3 veckor..
  • solist till bröllopet e bokat,,innebär alltså att vi får med en underbar sång..
  • Köpte en tiara igår, fastnade för den på en gång..
  • Skor fixade..
  • Örhängen klara, inköpta idag, och halsband får jag låna av svärmor.
  • Brudbuketten ska jag beställa om typ 2 veckor, men vet ju redan hur den ska se ut
  • Klänningen behöver sys om lite, lite, så den ska lämnas iväg nästa vecka..
  • Lillan har sina kläder klara, skor fattas..
  • Mathias ska köpa sina kläder..
  • Prästen ska vi träffa imorgon..

Vad fattas?? Har jag glömt nå? Nu gäller det sen att baka utav bara den till fikat och lokalen får vi ta dagen innan så då kan man duka iordning redan då..

Just ja, osså e det ju överskriften!! vad ska man ha som e gammalt?? Underkläderna *fniss* men något lånat har jag ju eftersom jag får låna svärmors ett halsband, något nytt har jag ju både med klänning och tiara, typ, något blått?? Undra om det va därför jag skulle ha en blå blomam i buketten enligt pappas fru.. men jaha.. Får ta o fixa det där =)

Shiit, jag e nervös.. Men snälla, har jag glömt något?? Nu får ni rycka in här brudar tror jag för annars blir jag snart snurrig =)
Just ja, lär fixa fotograf..

Åsså bestämma vilken musik vi ska ha som utgångsmarsch.. *suck* Neej, nu går jag o lägger mig..


RSS 2.0