Det sket sig =(

Fasen, vi som hade hittat hus nu o allt, men neejdå, då får vi inte lån på så mycket vi behöver p.g.a mina idiotier i mitt "förra" liv..Jaja, gör inget, vi klarar oss ju ändå =) Men det va synd, blev lite besviken.. Det som ändå är skönt är att jag vet att jag ordnat upp allt, så nu e det bara att vänta till tiden gått så är det ju lugnt sen, men ändå, det svider lite att man verkligen sköter allt nu osså ska det andra kunna hålla tillbaka ändå rå, men det e ju så för alla, jag e ju inget undantag..

Nu sitter vi o funderar på om vi skulle få plats i en tvåa..det e bara funderingar, emn jag undrar jag..Kankse, men då blir det verkligen compact living vill jag tro hihi  njae, det e ju inte för att vi inte trivs i vårt radhus här, men vi tänkre som så att man kanske ska tränga ihop sig, spara ihop mer pengar o toksnåla så man har mer kontant o lägga vid vårt husköp.. Då skulle man ju kunna bita ihop ett tag, o det gäller inte mer än ett år iaf så.. Men jaa, bara funderingar..

Nu sitter jag bara o väntar på klockan..jag o lillan ska åka upp på skolan, jag ska på handledning i ex.arbetet idag..Nervös?? Jaa.. Jag lär ju skriva om lite, det vet jag, men få se hur mycket jag lär ändra på, hoppas det inte blir totaldissat bra,då smäller jag va.. Hopsa på att få lite ideér å, men främst så behöver jag min handledare så ja kan bolla lite med hur jag verkligen ska lägga upp allt.. jaa, säger då det,aldrig mer skriva ett ex.arbete.. Kanske om flera flera år då..

Lillan har vart lite dålig här i några dagar..Selma kom förbi härom kvällen med sin mamma o pappa o Emelie älskar verkligen att busa med henne, men inte då inte..Hon grina, o Selma fick inte åka på hennes bil, o homn ville inte äta o...  Jaa, men igår så hittade jag ett litet litet korn till tand, så inte konstigt hon vart så gosig o kinkig hihi förstod at tdet va nå.. O det konstiga e att läkarna säger att det finns absolut inget samband med att barn blir sjuka när de får tänder..Pyttsan!!! Emelie e aldrig sjuk, förutom när hon fått sina tänder, så jaa.. Det där tror jag va jag vill på!!.. Men men..

Nej, nu så ska jag börja göra mig iordning, lillan hon ligger ju redan nerbäddad i vagnen hon =) Hon älskar at ligga ute i vagnen o sova, så det e såå skönt..Hon kan vara hur trött som helst inne men kan inte somna, klär man på henne, lägger henne i vagnen osså somnar hon på två röda =)

Just ja!! Lär ju skriva en rad till Tobbe o Adde =) Såå glad jag har er =) Å jag e sååå stolt över Adde, tror jag alla i hans omgivning är, fan du gör det såå jäkla bra bror!!! Kämpa på, jag e huuur stolt som helst att du jobbar på =)

RSS 2.0