Så nu hade vi två då =)

Jäpp, aktter alltså! Gick tokbra för nya katten att komma in här. Först låg hon gömd under en filt, men när jag lyfte på den kika hon fram på en gång och klev ut ur buren. Stegade självsäkert ut o kika sig omkring, Mollie fick en tiometershals o bestämde sig efter det att hon skulle följa den ny akrabaten vart hon än går. Lite tjuvnyp har det blivit än så länge men inget allvarligt och absolut nästan inget fräsande som jag hade räknat med. De frånm katthemmmet tyckte efter mindre än en timme här tat det gick över förväntan så de tog sitt pick o pack o åkte. Jäätttemysig e lillkissen!

Vart hos bm idag också. Allt normalt, men väntar på att jag snart kommer va som en zombie, inget järn fortsättningsvis heller bara för att kunna utesluta att det inte e det som ger magonten.. Magen följer kurvan, och den e INTE för stor alltså.. Bäbis ligger me huvet ner och jag fick känna på huvet, sen va det en liten fot som kicka till mig å..Peta väl liten i ögat eller nå kanske :p

På torsdag har jag tid hos aurora, ska då gå igenom emelies förlossning o skriva förlossningsberättelse skulle jag tro.. Vi får se..

nu ska jag pussa på lillan som jag knappt hunnit se skymten av idag!!


Stånk o stön..

Blir lite snabb uppdatering nu bara..
Jobbar ju på jag som vanligt, e så nöjd över mitt vik. jag fått på en förskola där jag trivs så himla bra. Helmysigt ställe, supertrevliga arbetskamrater o ett gäng härliga ungar, typ 10 stycken som jag o en till e "ansvariga" för. Har kanontider, 9-15 varje dag, kan det bli bättre? Har vik. till den 14:e maj.

OM nu inte bäbis får för sig att komma tidigare, vilket jag inte hoppas. E i v.30 nu, eller jaa, 29+3, men har sjå med magen. Ringde bm o nästa gång måste jag ringa förlossnoingen o åka opp så de får kolla mig..Fattar inte va det e å man börjar ju undra, får sån jäkla dunderävrk i magen så den vänder sig ut o innan. Tänkte tidigare att det e magsjuka, men neej, inte när det kommer me typ en veckas mellanrum.. I torsdags var det sist, å inte utan att jag blev orolig då kan jag säga.. Men men, bara jobba på så går tiden fortare o man slipper oroa sig..

Till veckan får vi även tillökning =) En liten kissekatt vid namn Neela, men som Emelie döpt till"Mimmi" flyttar in då. Vi ska köpa henne från katthemmet o justr för tillfället bor honm i ett jourhem där vi vart på besök, varav det sista o tredje, egentligen fjärde, besöket blir imorgon. Katthemmet ska hit o göra hembesök o sen får vi lillkatten =) Hon e suuperfin! Svart o med jordens yvigaste svans, o tokmysig päls. Hittekatt så vet inte raser, men skogis blandat me nå mer har vi listat ut..

Ser just nu fram emot kolmården resa också som vi bokat in nu tillsamans med grannarna! Ska bli skitkul! Å särskilt eftersom deras tvååring o emmi's leker typ jämt. Kan det då bli bättre än sin bästa vän och massa djur och skoj, o mammor o pappor som skrattar o har kul!

Emelie e för härlig just nu också! Hon e dock jordens envisaste som går i ett par skor emellanåt, så vi har våra duster här hemma. Samtidigt så e det så kul nu för hon sjunger för flla muggar här varje dag, babblar o säger massa tok så Matte o jag inte kan göra annat än gapskratta! Häromdagen när vi var i affären så stod matte o jag o titta på våran dotter, då skulle hon köpa potatis, när vi undra varför, joo, det var ju slut hemma..*suck* Men men, så länge det e några stackars potatisar hon vill köpa så.. hihi

Nu ska vi ner o göra oss iordning för en ny dag då!! Sk aiaf ut på restaurang idag o käka me mattes mormor o morfar =) Helmysigt!!

RSS 2.0