Men lillan då =)

Idag blev det långpromenad =) Hade tänkt å knalla själv med Emelie, men alldeles innan vi skulle gå så kom det mess från S som vi brukar ta en svöng me så vi tog en långkörare. Alltid najs med lite sällsakp, visst, det e skönt o gå själv också men tiden går fortare o vägen blir roligare om man e två =)

Jag, Mathias o Emelie va ut o käka på Cheers också =) Vi forade två år igår o det måste ju firas tycker jag. Eller som bror sa, vi har överlevt två år med varandra hihi

Efter det åkte vi o hämtade lillans farmor o sen åkte vi till barnens hus. Så nu har lillan införskaffats ett stycke sandlåda som ser ut som en båt, hon har fått en egen liten badpool, badleksaker,,ett antal =) Hon har även fått leksaker att ha i sandlådan, en stor badboll, ett par nya solglasögon, nycklar som låter och en anka som spelar olika melodier, och sist men inte minst en lära gå vagn. Just ja, vi köpte ju grindar till trappen också, en att ha uppe och en nere..
Det blev lite hihi Så nu har vi lekt o grejat..

Helgen var lugn..
Hade firande av Matte igår eftersom han fyller på tisdag så vi hade lite besök. Sälvklart en smörgåstårta också såklart =) *mums*

Nu ska här mumsas en macka o sen e det vällan till o natta..ska skriva nå mer läsvårt en annan dag..

Just ja, skickade ner bilder till mamma förra veckan så fick mess idag om att lillan e så söt! Ja men självklart,, helt klart den charmigaste ungen i stan vettja =)
Just nu så har hon precis lärt sig o resa sig opp, inte ens 7 månader gammal...

Näe, nu så..

=)
Nu vill jag ha tatuering,,igen hihi
Sprungit runt o kollat bland olika tatuerare idag igen.. Men jaa,en tatuering vet jag ju redan hur den ska var aoch se ut, lite tveksam vart den ska sitta bara. Men jaa, nu vet jag det..  Men då e ju grejen.. Jag har ju kommit på den briljanta idén att jag nog ska göra en till på en gång *fniss* Fast alltså,,bara en liten då.. Sen har jag 4 st om jag gör dem jag tänkt nu rå och det får ju kanske räcka..Fast finns ju en till jag vill ha å..Men jaa, den kan jag ju göra sen nåt år om jag vill hehe

Snäll bror har jag oclkså, två dagar på raken har han följt me mig in bland barnkläderna när jag skulle frossa hehe inte för han vart såå nöjd kanske en han gjorde det iaf!! *nicka* Duktig morbror det där hehe

Jag sitter o frossar kinder choklad *mums* Måste ju fira att åskovädret försvann.. Ingen höjdare.. Matte e o jobbar o jag o lillan hemma..Å lillan märker ju knappast av att det åskar så då får ju jag sitta o låtsas som inget alls,,o det e ju enkelt..NOT!! hehe jaja..

Nu ska jag busa lite här så tiden går,,e ju Desperate Housewifes ikväll *längta*


Gullungen o jag

image4Ny dag nya bekymmer..

Jag har problem, problem med hur man gör här för att få fram det man skrivit och me bilderna *suck* fast det e tur, bekymren kunde vart värre.. Mycket värre..

Det var dem igår..

Trodde min lilla tjej råkat riktigt illa ut, så var inte fallet, men kan lova att det var ett rejält fall =( ..
Det blev många tårar, en massa förlåt, mycket kramar och ett himla dåligt samvete o ångest.. Men det gick bra, tur i oturen, så jävla dumt bara att man behöver lära den hårda vägen..
Idag e jag om möjligt ännu gladare över vår älskade lilla unge, om möjligt så älskar jag henne ännu mer..

Var och hämtade ut fotona idag som vi var till fotografen och tog nu på hennes halvårs dag, de blev bara såå fina. Lilla gullungen ler stort på varje kort, gladare unge det får man verkligen leta efter kan jag lova! Ingen sur min i onödan här inte =)
Idag har vi ägnat en stund åt att leka tittutt med gardinen, en av Emelies nya favoritlekar *fniss*
Fick även en inbjudan till dop, mycket trevligt =) Slank även in ett inbetalningskort från csn också i brevlådan, inte fullt så roligt..Men men, går man i skolan så..


Nu ska jag hjälpa lillan att attackera leksakstigern, det ser spännande ut =)


Välkommen till min nya blogg!

Jaha, så har man en blogg då..
inte för jag vet vad jag ska med en till, men kan ju va kul att ha nå onödigt tidsfördriv..pfft, som att jag egentligen skulle behöva det med en liten tjej på 6 månader som busar.. Ehh, neej, knappast..Men äh, man lär väl kunna pillra ner nå tankar ändå me jämna mellanrum =)
Just ja, blir ju lite av gubbens tid man snor åt sig av åxå då.. fast det lär han väl inte dö utav hehe jag får väl se till å uppfostra disken så den hoppar in i maskinen själv, se till så tvättmaskinen hoppar igång av sig själv, o det finns ju faktiskt självgående dammsugare..
Men dåså, problemet löst, jag har alltså tid att sitta här =)

Just nu sitter jag å knappar här medan min lilla tjej försöker sig på att krypa hihi hur gulligt är det bara inte med en liten rumpa rätt opp i vädret och kämpandet för att få fram lillbenet lite *fniss*

Har nog aldrig tidigare känt mig så hel eller anat hur mycket kärlek man kunde känna innan jag fick barn. Nu är varje ögonblick fyllt av lycka och även dagar som är trista o gråa så finns det ändå något som lyser upp dem. Det är ett leende, att ha lillan i famnen, eller när hon trycker sitt ansikte mot mitt för att mysa..

Annars går ju mina dagar ut på att dricka kaffe, gå nån runda me vagnen, shoppa och klämma in en tre, fyra kaffekoppar till på det..Eller ja, det e väl så jag vill det ska va, helt ärligt, så lever jag nog mer hemmafru liv hehe
precis bakat bullar här medan lillan sov..o det e vällan inget  ovanligt att jag håller på o skrammlar bland bunkarna i köket.. =) Men jag trivs..Svenssonlivet va kanske nå för mig ändå rå??!


RSS 2.0