såå trött..

köpte ny telefon i torsdags, vilken inte alls va nåt för mig..å jag tveka länge o väl i affären innan jag bestämde att jag då skulle ha den, o tjejen i butiken sa att aa, men skulle det va så att den inte va nå för mig så hade jag 14 dagar på mig att ångra mig..jaja, efter ännu mer velande blev det den telefonen, hem, nöjd o sätter igång o pillar lite o inser att jag aldrig kommer at kunna lära mig den här telefonen.. Jag kan ju fasen inte ens lägga på nästan..Va ut till valbo idag iaf för att byta till en annan telefomn, neheej, skulle tebax till butiken o säljaren jag handla av där.. Såå, tillbaka till stan igen, in på butiken..förklara för en säljare där hur det hela låg till o han kan inget göra..måste ta det me henne jag köpte telefon av, så nu sitter jag, halvt telefonlös känns det som och hoppas vrekligen att tjejen hjälper mig nu..Fast han  butiken sa att man har 2 veckors ångerrätt så det ska ju va lugnt, men ja e lite fundersam för jag förlängde mitt abonemang och har egentligen inte hittat n¨ån supertelefon jag fastnat för men har en jag gillar..får väl se, hest hade jag bara velat häva hela köpet tills jag hittar "den rätta" men det lär väl inte hända..

Annars så mår jag konstant illa hela tiden, o kan ana små hungerkänslor nånstans, ibland mår jag lite bättre om jag käkat, ibland inte, som roulette eller nå.. Ska tydligen äta lite o ofta, o vad innebär det? Vad ska jag äta då? Jag kan ju inte gärna äta en macka en gång i timmen, då kommer jag ju rulla fram..Visserligen kanske bättre än att må illa då, men jaa..Ingen som vet??

Nu ska jag äta lite, försöka iaf =)

Äntligen e opponeringen gjord..

Fyy vad jag har suttit med opponeringen nu alltså, o jag gick o satte mig i dag me en stor klump i magen å..examinatorn sa åt mig att det inte va nå farligt, att jag bara skulle ta det lugnt o slappna av..Joo, tjena, det e ju lätt.. Iaf e den gjord nu och jag har fått respons på mitt arbete å jag e så himla besviken..Jag har verkligen lagt ner min själ i mitt examensarbete å ändå fick jag en massa ändringar. Ja visserligen kanske inga större förändringar eller så, så det kanske e bäst man sätter igång o börjar titta på dem nu istället för att bara sitta o plinka här.. På ett sätt e jag så motiverad till o sätta igång och göra färdigt arbetet men samtidigt så vill jag inte ens titt aåt det..'Suck* får väl ta helgen nu då o göra klart o sen till handledaren då..Jag som önskat man hade kunnat släppa det här nu.. Ähh, jag överlevde iaf hihi huvuvdsaken! Den första ag ringde va Linda =)  Jag va ju bara tvungen o tala om hur det hade gå¨tt, hon e väl den som mest fått höra mig beklaga mig över arbetet, fast tror väl inte att det e såå farligt mycket ändå kasnke =)

Jaa, o det börjar sprida sig tror jag.. Jaa, jag gillar å baka =) Mitt motto ska hädanefter vara "Man bör alltid ha en bulle i ugnen" haha  Visst fan, jag har en himla massa lussebullar i frysen så e det någon som känner sig manad att titta förbi på en fika så e det lugnt =)

Å sluta röka håller jag på me å, går fasen över förväntningarna.. Lite smått irriterad bara, men mån tro att humöret vände något när jag kom hem idag!! Har sett ut som en ordentlig rövarkula härhemma de senaste dagarna (blir så när jag sätter mig o pluggar..) å på eftermiddagen så hade Mathias städat!! Jag höll på o tappa hakan alltså, så himla gulligt, åså himla fint blev det =) Ja visst, det e väl hans sak att hjälpa till o städa också men oftast e det jag som gör det men jag blev så himla glad o överraskad idag när det va fint när man kom hem efter en jobbig eftermiddag =)

Näe, nu ska jag plugga.Lite iaf, det e fredagkväll o lillan sover, matte e för en gångs skull lite ledig, då måste man få sätta sig o mysa lite å..Blir inte så mycket av den saken alla dar ju =(

Tillbaxs i skolan dah..

jahapp, så va man där igen då, fasen..men ska bara läsa en specialisering den här terminen som faktiskt verkar rolig, lek-teknik, naturvetenskap =) Första dagen idag och jag överlevde, så det ska nog bli bra..
Nästa vecka gäller det..Då e det sista seminariet med examensarbetet.. Jag ska opponera på ett arbete och någon ska opponera på mitt, guud va jag hoppas på att det inte ska bli alltför mycket som jag måste ändra på i arbetet, så jag inte måste sitta i flera timmar och greja o dona, då vet jag inte vart jag tar vägen. Just nu e jag så himla less på mitt arbete så jag bara skulle kunna kasta det, ändå e jag så himla stolt över det att ajg inte skulle kunna slänga det..Fattar inte att jag lycktas få ihop det.. Å sen när det e klart, då har jag min examen, fatta, då e jag färdig förskollärare! jaa, egentligen så e jag ju det då, men det har jag väl redan nämnt tidigare..

Sökt ett jobbb också, eller två egentligen, fast på samma ställe..Sista dagen å ansöka va idag, så får väl se vad som händer där, får jag det börjar jag jobba, annars går jag kvar i skolan terminen ut..hua, läskigt, men jag tror på ödet,allt händer av en anledning så det e bara o vänta o se nu hihi spännande spännande =) Kommer ju gå som på nålar imorogon när jag e i skolan, tänk om telefon ringer.. jaja, nu ska jag göra mat, har inte tid o sitta här o plinka mer..

Hea huset stormar..

skulle man ju kunna tro.. Suck o suck hur det har sett ut här hemma nu under ett par dagar, åsså stackars lillan som fått vara med mitt uppe i alltihopa.. Men nu börjat det bli ordning och det börjar verkligen kännas värt besväret =) Nya tapeter i vardagsrummet o hallen ocså då, så nu känns det mer som vårt och jag trivdes ändå här tidigare, men ännu mera nu hihi
Det enda jobbiga e att slipdammet letat sig ända upp på övervåningen så jag ska inte sitta här mer nu utan sanera bort det istället, o få ordning på alla smågrejer som man dragit runt o flytta omkring på..

RSS 2.0