Tillbaxs i skolan dah..

jahapp, så va man där igen då, fasen..men ska bara läsa en specialisering den här terminen som faktiskt verkar rolig, lek-teknik, naturvetenskap =) Första dagen idag och jag överlevde, så det ska nog bli bra..
Nästa vecka gäller det..Då e det sista seminariet med examensarbetet.. Jag ska opponera på ett arbete och någon ska opponera på mitt, guud va jag hoppas på att det inte ska bli alltför mycket som jag måste ändra på i arbetet, så jag inte måste sitta i flera timmar och greja o dona, då vet jag inte vart jag tar vägen. Just nu e jag så himla less på mitt arbete så jag bara skulle kunna kasta det, ändå e jag så himla stolt över det att ajg inte skulle kunna slänga det..Fattar inte att jag lycktas få ihop det.. Å sen när det e klart, då har jag min examen, fatta, då e jag färdig förskollärare! jaa, egentligen så e jag ju det då, men det har jag väl redan nämnt tidigare..

Sökt ett jobbb också, eller två egentligen, fast på samma ställe..Sista dagen å ansöka va idag, så får väl se vad som händer där, får jag det börjar jag jobba, annars går jag kvar i skolan terminen ut..hua, läskigt, men jag tror på ödet,allt händer av en anledning så det e bara o vänta o se nu hihi spännande spännande =) Kommer ju gå som på nålar imorogon när jag e i skolan, tänk om telefon ringer.. jaja, nu ska jag göra mat, har inte tid o sitta här o plinka mer..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0