Hemma igen =)

Så var vi då hemma, snart dags o land i vekligheten..
Haft det underbart,m bara sån jäkla kontrast o komma hem igen, i Turkiet  har vi inte sett en tillstymmelse till moln, osså landar ma på arlanda där molnen hänger tunga o gråa, men men..
När vi skulle åka kan jag lova vi var aningen trötta,,gick upp vid en ett typ på natten, gjorde oss iordning lite snabbt, yra i nattmössan fortfande, o en lillan som va aníngen nyfiken på vad vi skulle hitta på mitt i natten..Jag hade förklarat att vi skulle väcka henne mitt i natten för o åka till flygplnet, så när vi väckte henne så var hon helt inställ på att vi skulle till Turkiet, lillastumpan =)
Nere på Arlanda gick allt som det skulle, o flygresan gick bra, aningen rastlös blev emelie efersom det absolut inte gick o busa på planet, det var ganska litet o trångt, men det gick iaf bra, fast sova skulle hon inte.. Väl nere så var det ju bara såå underbart när man känner hur den där varma, heta luften bara slår emot en när man kliver ur planet. Fast kan lov att vi var aningen slitna, osså en bussresa på typ en timme på det, ujuj..
Men vi hade ett supermysigt hotell, kanske inte världens bästa toppstandard, men dög utmärkt åt oss, havet utanför o ganska centralt men ändå lugnt.

Försäljarna var, precis som de var sist vi var ner, extremt dryga, men det gjorde inget egentligen, att bara komma iväg vägde upp det hela.
Det var väl lillan som hade et lite jobbigt =( Hon som gärna springer omring nuförtiden ville självmant sitta i vagnen o vart vi än kom skulle alla titta på henne, krama o pussa, o de närmast hotellet ropa "emeliie emeliie" så fort vi kom i ärheten, "princess" o allt möjligt. Igår kom en tjej på kvällen o fråga om hon fick fota emelie eftersom hon var "so beautiful" hihi mendet va ju det att lillan inte ens fick sitta o äta ifred utan att nån skulle komma o klappa på henne eller prata med henne.. Inte så att någon var dum eller så, inte alls, men bara at alla blev lite för på för lillans del..

Å jaa, tyvärr kan jag intes äga att vi e alltför solbrända heller..Trodde ju liksom att lillan skulle älska att sitta nere vid stranden o göra sandslotto sandkaker, men neej, det ville hon inte Va antagligen för varmt för henne, så mvi har mest gått omkring, försökt hålla oss lite i skuggan o bara sett till o ta det lugnt o så, så semester har det ju vart ändå =) God mat och ingen telefon lr dator.. verkligen bara varit, vi har knappt haft koll på klockan.

Nu ska jag ta o krypa mot bädden, ni får ju höra mer om resan sen hihi e liite trötter just nu.
Imorgon så ska vi åka o hämta våran lilla Mollie, lillan o jag har redan gjort iordning en liten korg med filtar i som kattfröken kan ligga i om hon vill =) så , jaa, jag återkommer =)

Jag hoppas ni andra haft det bra också juh!!

Packat idag =)

Snart bär det av p åbröllopsresan!!

Sk a bli underbart härligt, skönt att få komma iväg ett tag och bara få vara. Känner verklige nhur jag behöver det just nu, inte tänka på nåt typ och inte behöva göra en massa. Tror det lite beror på att det ju blir förändringar här nästan direkt efter vi kommer hem igen. Lillan börjar förskolan, kan inte fatta, lilla bäbis blir stor tjej, förskoletjej! Jag ska ut o jobba och bara det.. Nu har man gått hemma,  o jag klagar inte, har vart mycket skola o allt, men på ett sätt så har ju det vart min vardag, jag o lillan har våra inkörda rutiner, o nu helt plötsligt så blir det nya och jag har inte en aning om hur de komer se ut..Å jag känner just nu av att jag verkligen behöver ha koll på allt sånt för att fungera, men men  det lär ju ge sig så smånningom.. Man kanske skulle skaffa en tio barn ändå då så får jag ha våra rutiner och vara trygg i dem haha Neejdå, ska bli spännande också att få komma ut o äntligen börja jobba, men det känns så vemodigt också, det e liksom nu det börjar..Det e nu vi får se hur livet som vanlig svensson blir.. Fan va drastiskt det låter, givetvis e det inte så att jorden går under, kanske det e mer så att det e självförtroendet som börjat svaja för vad man klarar av o inte klarar av? Jag e så bekväm i den roll jag har nu att den blivit det självklara?

Iaf så myser jag fortfarande här hemma, känns underbart att ha en make =) Något vi fortfarande går o har roligt åt båda två, mattes bror var mäkta irriterad över oss igår haha

Just ja, jag o lillan skulle bada härligt jordgubbsskumbad igår, (present vi fick på brölllopet) Lillan gick o trampa av o an  innan jag gjort iordning badet, o när vi äntligen hoppar i så börjar hon gråta =( Ett sår  på benet sved så det va bara  ta upp henne igen, lr jaa, matte fick ta upp henne.. Själv låg jag kvar i badet o försökte stänga av när jag hörde henne gråta efter mamma..Tänkte att om jag inte hör nå så finns det inte, men icke =) Va annat kan man göra än att le över sin underbara lilla unge o kliva upp ur badet, e ju iaf omöjligt o ligga där o försöka slappa..

Åsså håller vi på o pratar just nu om flygresan me lillan =) Hon e för söt, hon vet att hon ska till Turkiet och att flygplanen flyger högt upp i luften, något hon gärna pratar om =) vid maten idag så satt hon o prata osså bara började hon gapskratta, något hon börjat m nu när hon sitter o babblar, o det e så härligt o se, vikken lycka som lyser från hela henne särskilt då =) Å babblar gör ho mycket nu, flera ord på raken, inte för att jag fattar vba hon menar, men va gör det, det e bara o hålla me eller försöka höra nåt ord. Åsså har hon börjat med att berätta om saker nu,hon får verkligen ihop det bara man vet va hon menar. Igår fick hon en grind uppsalgen i pannan av granungen så hon började gråta och bula till på köpet Senare vid maten så klappa hon sig själv på huvet o sa "jolene" (grannungen) osså gned hon med handen över ögat, och sa lessen o låtsasgrät lite. Tänk att varje dag händer det nåt nu!
men måste säg aockså  att det e jäkligt välbehövligt med den stund man har ensam när hon somnat, för just nu går allt i 190 med henne..
Fast fick en stund själv nu eftersom Matte natta lillan ikväll *kopplar av*

Så var man äntligen gift ;)

Japp, Om det nu e någon som har missat det, så är jag numer Fru Kusbom hihi Förra lördagen (8/8) så var det då äntligen dags för vår vigsel!! Vi hade underbart väder, var aningen trött bara när det var dags för avfärd vid tie över åtta på morgonen för tog ett tag o komma i säng. Vart ju likosm så att i sista stund insåg jag att det faktiskt var lite mer att fixa med än jag hade tänkt. Tur att min "mamma Lisbeth" var här med lillasyster, där f ick vi bra me hjälp me lillan o att styra upp det sista hihi
Iaf så på morgon var det dags för avfärd mot sminkning, och jag måste bara säga det, är det någon som ska sminka sig så gå till Make-up store här istan, Vikket kanonjobb hon gjorde, som sminkade mig! Jag va bara såå nöjd =) Sen vart det vidare mot frissan efter typ 45 minuter, och där lockades mitt hår o sattes upp a v Annelie på frisersalongen moch det blev hundra gånger bättre än jag nånsin drömt om så där var jag också heelt nöjd och allt va bara helt perfekt! Sedan kom Anna och Inge o emilia strax efter. Anna fick hjälpa mig med underkläderna =0 hihi vafasen, hade ju slagit på stort o köpt underkläder me stockings lr va det nu heter, visst eju knppt hur det skulle sitta osså me långa lösnaglar på det som man inte va van med,jaha, va gör man?? Joo, man ropar på sin kära tärna hihi lär ju ha sett liite kul ut =) Men hon slapp iaf hålla upp klänningen när jag sprang på toa *fniss* Sedan kom pappa och svärmor vid en halv tolv typ så då va det bara o göra det sista, och va det kändes i magen när jag drog på mig klänningen då. Det va först när anna kom o klänningen sen kom på som nerverna började ge sig tillkänna, jag va heelt skakis, men det får lov o va så. Va fasen, det e inte varje dag man gifter sig..

Iväg sen, vidare mot kyrkan. Där fixade Anna e backup plan om matte skulle säga nej =) haha, då skulle det bli bröllop me tärnan haha det va lite kul när prästen komme rut o talar om det också att han fått fler erbjudanden åt mig hihi

Å vikken nervositet när vi står utanför dörrarna in till kyrkan, man står där, emilia (lugn som bar aen sjuåring kan vara ) jag bredvid pappa, osså anna o jani bakom.Hör musiken börjar spela, alla står o tittar och dörrarna öppnas, ujujuj, å alla tittar. Kan lova at jag höll på o börja gråta redan där.. Men höll mig iaf till jag blivit överlämnad till Matte, och vi gåt uppför trappen sen så =) Men allt gick så fort, samtidigt som allt va så stilla, o jag njöt.. Tänk att jag stod där, bredvid den mest underbara och vi sa ja alltså inför alla våra närmaste och varann, hur vackert är inte det då..

Sen var det ut på kyrktrappen, kastas ris och fotas, lite snabbmingel, sen vidare för fotografering. Tillbaka till festen där all avänta, för fotandet drog ut lite på tiden, men v asjutton, man giifter sig en gång, då vill man ju ha bra biilder =)
Sen fika lite och försöka hinna prata lite me alla, sen vidare för mat på Akropolis, me de allra närmaste. Mysigt, o det va även då tröttheten ko, när man satte sig ner o fick mat.. Sen vidare till hotellet och bara underbart att få sova =)

Jaa, hoppa över en massa men måste ju komma ifrån burken å..

Å sen e jag tacksam över att jag har underbara vänner som utan protester när jag fråga städade undan i lokalen efter oss. Å va det kändes svinigt gjort att behöva lägga nå sånt på våra vänner, men jaa,, ja lovar att jag komer o städar efter era bröllop också, med glädje!! =)

Å nu så ska jag skriva lista för i veckan nu åker vi på bröllopsresa!!! Vi ska till Turkiet, igen.. Å lillan ska få flyga för första gången hihi Längtar!!!

Å just ja, i dag firar vi 1 vecka som nygifta här hemma =)

Allt e ju inte alls det klart för lördagen..

så fattar inte hur jag kan va så lugn ändå? eller så e jag inte det iaf..Varenda dag den här veckan så har jag haft nå o stå i som jag kommer på att jag inte fixat ännu,o det tar sån tid.. Som bara idag,skulle städa här hemma, istället händer det en grej som gjort  mig, och framförallt mathias väldigt besviken, så då tog det massa tid =( sen vakna lillan när jag prata med anna, så på med kläder på lillan och cykla ner till blomsteraffären först, sen vidare ner på stan, göra det vi skulle, sen fick emelie en korv, sen till guldsmeden o hämta nypolerade ringarna, sen vidare hemåt. KOmmer en bra bit då lillan börjar säga "skon, skon" jaha, stannar o tittar, inser att hon på nå sätt fått av sig skon så bara tebax o hämta den och fortsätta hemåt. När vi kom in o det var dags för mat va klockan redan kvart i sex.. suck. . käka sen i väg  till micke o kolla när de målar huset, prata lite me mattes mamma som va där också..Sen hem o lillan ville ha "lella" o nu  sover hon för fulla muggar..

Ibland känns det som att ett körkort skulle spara mycket tid, samtidigt så gör ju dessa jäkla cykelturer över hela stan typ att man håller konditionen i någorlunda schakt och att man iaf kommer ut o rör på sig, men blääähhh säger jag bara iblann..

Men jaa, bröllopet då, efter att det finns skiljda meningar angående inbjudningar så är det vissa som inte tänker komma..Detta är något som sårar oss väldigt, o särskilt eftersom att det känns som att det är våran dag, vi ska inte ens behöva bli ifrågasatta vilka vi bjuder/inte bjuder =( å e det nån som tycker vi gör fel så, jaa, men vi måste begränsa lite , tyvärr, och det e många som vi inte ens har bjudit juh. men en liten sak har blivit nå stort, så hur vi nu ska kunna fira o ch vara glada o ha jättekul, det kommer säkert fungera, men det kommer va tråkigt o jobbigt också ju. Särskilt eftersom det e en så viktig dag för oss, kan ju jag tycka..
Ringde pappa iaf,,som vanligt.. han sa att vi ska försöka tänka på att allla som kommer kommer att ha trevligt, och att vi ska ha roligt, och försöka lägga det andra åt sidan. Får försöka, men jaa, som sagt, det kommer ju märkas att det fattas nån. Såvida det inte hinner ändras. jag tcyker bara att just nu känns det inte alls nå kul, inte för fem öre..Hoppas det hinner att ändras bara..

neej, nu lär jag ställa mig o stryka alla dukar *pust o stön* varför säger /tror jag att jag e klar o allt, jag e ju inte det...terapigöra om inte annat..


Vi har blitt me katt =)

Jaa, fast den har inte flyttat hit ännu, jag tänkte vi ska hämta henne när vi kommer från resan =) Ännu så länge så har jag bara sett ild på den lilla donnan, men hon e en liten kattdam (norsk skogis/maine coon) som e född den 4:e juni. Hon e gråsvart typ och har små vita toffasr bakom varje öra =) Å hon e bara såå söt! Än så länge så har jag bestämt att hon ska heta Mollie, men det vet man inte om det ändrar sig när sambon kommer hem =) Å vad jag längtar nu, kommer bli som å få en ny liten bäbis, få köpa låda,sele och halsband, o små söta skålar *s* å jag har redan lovat lillan att kissekatt ska få sova med henne fniss

Annars så stökar vi vidare me bröllopet. Inga nerver just nu men det kommer väl på fredag.. eller lördag.. Ska fixa håret imorgon, o naglar på onsdag. Stryka dukarna, kolla så vi har allt och lite småfix sådär.

Ska bli underbart att bli "fru Kusbom" hihi Kan lova att det kommer kännas härligt att få vara gift med min underbara Mathias, tänk att få leva tillsamans, och vi ska vara "äkta makar". Tänk att jag ska få dela resten av mitt liv med den person (förutom lillan då) som betyder allt för mig, som verkligen finns vid min sida oavsett vad, och som är den underbaraste jag träffat, även om han inte kom på en vit häst och med rosor i munnen hihi Tänk att det ändå fanns den rätta där iaf, och någon som jag kan känna mig helt o fullt trygg med, som jag kan lita på alltid. Det ska bli underbart på lördag. O tänk sen, första frukosten som gifta, första  lunchen, första middagen..
Å tänk första gången man sak skriva nya efternamnet bakom sitt eget namn, hmm, kanske borde träna.. För skriver jag hans efternamn nu så ser det ut som något en fjärdeklassare knåpat ihop fniss

Tänkte idag på, undra hur det kommer kännas undra vad man kommer tänka på lördag när man står där utanför kyrkan, i bröllopsklänningen, veta att ens blivande som man inte träffat sen morgonen står inne i kyrkan o väntar. Tänk när jag står där utanför ingången till kyrkan, med pappa bredvid, hör kyrkklockorna ringa och sen hur musiken från orgeln fyller hela kyrkan. *ryser* går in i kyrkan och får se Mathias där framme, nära o kära, som kommit för att dela en underbar, o framförallt stor o viktig dag, med oss.. Längtar och vill att det snart blir lördag!

Hoppas bara att fikabrödet räcker...

RSS 2.0