Vart på Leklandet =)

Vikken hit!! Lillan älskade o va där o busa, stod o sken som en sol o såg så himla lycklig ut bara o få va drä =) Sprang runt med en plastboll mest hela tiden eller hoppade på små gummihästar, å ujujuj, va hon blev trött sen. Hon tokslockna i bilen o sen när jag bar in henne kikade hon bara o jag lade henne utan den minsta protest, ingen napp eller nå hihi
Så kanlova att vi komemr pka dit snart igen alltså =)

Nu sak jag göra lite nyta, plocka lite o sen kanske lugga..men först av allt, en kopp kaffe =)

Sen ska vi ju iväg o käka hos mattes pappa också o fira att han fyllt, så fullt schema idag =) trevligt trevligt!

idag har vi busat =)

Jaa, typ hela dagen, inte för att det e så ovanligt hihi men jaa..
Matte har ju jobbat nätter nu så då smyger jag  o lillan ut så han ska få sova.. Idag på förmiddagen var vi på öppna förskolan, o lillan har det såå himla kul där så det e inte sant =)

Vi var dit förra veckan också o sen dess har hon börjat klappa i händerna hela tiden *s* vi döng sånger då när det skulle klappas o hon tyckte det va hur kul som helst. Visst sjunger vi såna sånger här hemma också men det blev väl lite annat då när det va massa barn runt ockås =) Fast det e ju inte så att hon sitter still inte, neejdå, hon ska springa runt, mysa me de andra mammorna, kramas me barna o busa.. Jätteroligt o se hur glad hon blir =)

Sen tog vi en liten cykeltur ner till centrum, gick på bibblan o låna ny musik till Emelie så vi kan sjunga lite nya sånger här hemma..Vart o handlat, köpte ny bilbarnsol idag också, skönt att det äntligen e gjort så slipper man tänka på det de närmaste 4 åren =)

Imorgon ska akvariumet rengöras o tömmas, då kommer det ett par o köper det, äntligen. E så trött o hålla på med det, även om det inte alls tar lång stund, men att ta sig an det då?! Jag hittar då alltid på nå annat.. Mycket mysigare o pussas me gobiten juh..

Å pluggandet då? Jaa, det går ju som det går..idag blev det inget pluggat, skulle sätt amig, men betaldade räkningar först o sen så vakna lillan alldeles efter, hon har bara sovit korta stunder idag, men tar kanske längre sovning imorogon då istället..

Näe, nu ska jag knåpa lite till bara sen blir det bädden. Lillan sover redan o matte stack precis till jobbet..

Dags för lite uppdatering =)

Hmm, va ett tag sen jag skrev nu.. *s* Hinner liksom inte riktigt med iblann.
Sen sist har jag vart ute på 2 veckors praktik, håhåjaja, säger jag bara, men överlevde det också =) Riktigt kul att få vara ute på förskolan igen o att verkligen få känna på att det här e det som jag ska jobba med. Längtar bara till jag e klar nu även om jag får panik flera gånger för jag fattar verkligen inte hur jag ska få ihop examensarbetet eller hur jag ska få tiden till det.. Jag passar på att plugga när lillan sover o då e det bara att släppa allt annat.. Men det ska gå, så e det bara! I Jag satsar på att få arbetet klart till jul iaf och är det så att jag får göra lite justeringar sen så får det väl vara så då..
Det blir ju så iallfall att man lär sig koppla bort skola när Emelie är vaken, jag försöker tänka att jag iallafall inte kan göra något då så det är ingen idé att gå o tänka för mycket på skola. Lillan behöver sin tid hon också, o för tillfället är hon extremt mammig.

Grejen är ju så att man vill ju inte klaga heller, inte jag iaf, för vi har verkligen världens snällaste lilla unge. Hade hon  vart annorlunda så hade jag nog inte kunnat plugga alls, så jag e tacksam. Det är bara ibland jag känner att jag skulle vilja ha en liten stund för mig själv, men som sagt, det får man också ta när hon sover. Å faktiskt så är det ju jag själv och Mathias såklart som faktiskt gjort det valet att vi vill ha barn juh =) Bara anpassa sig. hihi

Emelie är det full fart på  =) Hon knallar för fulla muggar, pekar, klappar händer, försöker prata och vill vara med överallt =) Älskar o mysa o gosa så livet som förälder är ändå alldeles underbart, hade inte velat ha det annorlunda =)
Det är så kul nu också när hon kan leka med andra barn, eller ja, leka o leka, men de leker ju på sitt vis tillsamans för den ålder de är i.
Musik är en annan favorit för henne, hon dansar så himla gulligt, osså hör man hur hon sjunger hihi att läsa är ju också en favorit. hon kan gå o hämta en bok o komma och sätta sig i knät o läsa.

Ett av de frågetecken jag har för tillfället vad gäller uppfostran det är en så "enkel" grej som att säga nej.. Hur gör man det egentligen för att det ska vara bra och för att man ska bli lyssnad på? Jag säger nej, ajaj, eller ajjabaja osså tar jag bort lillanfrån det ställe hon är, jag tror det fungerar bra men jaa.. Simpel grej egentligen kanske, men jag har ju inget å jämföra med. Det enda jagkommer ihåg hemifrån va mamma som typ skrek o gorma om att "ge fan" men vafaan, försvinn, ungdjävlar, vad i helvete, elelr så brydde hon sig inte alls.. Jaa, det e ju såna där små dilemman som ploppar upp iblann.

O appropå mamma, hon ringde igår. Hon har det ju så bra, 3 hundar, akvarium, gubben håller på o bygger en stor fågelur där de ska ha fåglar o blablabla. Trevligt för henne.. Hon skaffar en massa djur precis som hon skaffat ungar, det jag e förvånad över e att hon har så jäkla svårt att sticka från djuren, annat va det me hennes barn *ironi* hehe jaa, rätt najs ändå, man har ju en riktlinje att gå på iaf, hur man INTE vill vara. Ähh, skitsamma, e bara ibland jag blir lite bitter på henne, men skönt ändå att kunna skicka nåt smsm å så ibland ändå..
Hon prata igen om at hon vill åka hem på lite semester..Hoppas bara hon håller sig borta ändå till jag e klar me skolan. Komer hon hem vill man ju ändå träffa henne, men då missar jag för mycket plggande, så bra om hon håller sig borta ett tag till =)

Näe, nu ska jag sätta mig me skolgrejerna lite innan lillan vaknar. Matte sover fortfarande, så det e bara o sätta igång antar jag =)

RSS 2.0