Skriver en rad,,lr två..

Lillan har somnat, Matte e på jobbet så jag ska snart krypa mot bädden jag, men lär väl knåpa ner nån rad här först lite snabbt..
Här e man ute mest hela dagarna nu när det e lite värme..
I lördags va vi till pappa o hälsade på, grillade och hade allmänt trevligt =) Hjälpte lilla pappa o rensa rännorna på taket hihi.. jaadu, osså hjälpte jag till å skotta lite grus när de  har grävt upp grunden..Pappa hade nog lite roligt där stod jag me spade o öste sand/grus, i dolce & gabbana kjol *fniss* men fint blev det, även om det inte va såå mycket som blev gjort =)

Söndagen va jag o Emelie ute på picknik, satt i gräset och fikade lite, helmysigt det tycte Emelie också kan jag lova =)

Just ja!! I fredags så tog lillan sina första steg!!! Hela 1.5 steg blev det, o lördagen blev det också ett steg =) Åsså gillar hon att stå lilla gumman våran!

Idag va jag o klöpp mig =( Inte bra!! Min frisör va på semester,,jag som väntat en extra månad me o klippa mig för jag visste hon skulle bort, men trodde inte det va nu,,så jag blev ju tvungen o gå till en annan..Jaja, får skylla mig själv..Luggen ser ut som jaa, jag vet inte vad, får försöka fixa till det själv..Strunt samma..

Imorogn ska jag o Emelie ut o gå med viktor (emelies kompips) o hans mamma, åsså sen blir det lite picknik efter det hihi Så kan småttingarna busa lite å *s*

Nu e det bädden som hägrar!!

Vikken dag!!

Jaa, har man "inget" att göra så skaffar man sig..Gick här imorse o flura på vad man skulle hitta på, å vad ploppar det upp för idé i skallen då?? Joo, jag kommer på att jag ska flytta ner Lillans rum nu och att alla möbler i rummet nre ska upp.. *suck och pust* hur det såg ut här ett slag..Men nu så, e det bättre..Ska upp med nya tapeter i Emelies nya rum då,så förhandling om rosa tapeter pågår för fulla muggar..
Klart lillan ska ha rosa rum, samtidigt så,,jag e ju liite emot att det ska vara tje-tjejigt, men samtidigt, klart hon ska ha rosa =) Grönt e ju annars mysigt och fint också, får väl ta en kik o kolla..

Iaf så tror jag Emelie gillade sitt nya rum, för hon lekte o donade där i flera timmar. Vi dansade lite Mora Träsk osså lyssna vi på Madicken..

Emelie åkte på bad idag igen,.Inte för det gör henne nåt för hon älskar verkligen att bada, skriker i högan sky när vi tappar upp badvattnet.. Hon har ju förmågan att kladda hälften av det hon äter i håret hehe

Å hon e ju bara såå jäkla söt också, hon har hållt på o dansat här i tre dagar nu.. Så fort hon hör musik så dansar hon, eller om man ber henne dansa..Tidigare idag provade hon på lite olika moves hehe
Fattar inte, har känt Lillan ett kort tag egentligen, och jag fattar inte hur man kan känna sååå mycket!! Alltså, jag älskar den där lilla ungen så mycket, så inte ett ord som finns på denna jord kan användas för o beskriva det.. Hon e ju bara såå underbar!!  Den där lilla skruttungen =)

Väntar på att Älskling ska komma hem så jag kan pussa han godnatt..Han va tvungen o åka till jobbet en snabbis, va väl nå fel där..
Sen ska jag sova =)

Blir så jävla trött..

på allt ibland. Jag fattar inte, varför ska det alltid vara så att det e jag som ska var aden mest dramatiska? Alltså, det känns som jag e det, men fan egentligen inte.. JAg vill bara ha den där lugn och ron, men det funkar ju inte..
SKa jag ta avstånd, då blir det fler som blir inblandade och det vill jag inte, det  e ju bara en person jag vill ha på avstånd.
JAg orkar int emed fler besvikelser, jag orkar inte sitt ao låtsas som ingenting. Ja visst, jag tar säkert i, det e väl inte så farligt, nej men den här gången kanske,,jag orkar inte m det där knske en gång till. JAg blir så besviken så, o det e den besvikelsen som gör ont, det e den som svider nu, som ligger där o gnussar under huden och skaver som faan!
Varför e det alltid jag som ska va snäll, jag som ska sköta allt o se till så det flyter på, jag e så jäkla less på det. Neej, int elss, jag kan ffan ta det, men jag e trött, så jäkla förbannat trött på att alltid var adnsom alla ska kunna luta sig mot..
Jag då, när får jag ta plats, när få rjag ta lite tid, jag behvöer också det. Eller ett Tack iaf..

Min bror, han e iaf bra på det, han ser mig, och han kan jag umgås med utan krav eller något, han fattar vad jag menar..
Å neej, jag e inte sur på dig..Jag ville bara ha tid för mig själv, vara med vänner, bara vara jag, inte vara duktig, bara få smita hemifrån och vara med dem som inte vet vad som händer inuti mig..
Men lite sårad blev jag ändå, svennsonlivet, jaa, jag kasnke lever et svenssonliv, eller ja, jag försöker iaf, och jag trivs med det. Det e så jag vill ha det, det ger mig tryyget och jag trivs med det..
Jag provade det andra livet, det gjorde om möjligt ännu ondare, jag kunde fly då för stunden, men på något sätt så kastas man alltid tillbaka till verkligheten för eller senare. De smällarna blir bara hårdare, sårar bara mer och gör bara ondare..
Väljer att var ai det här nu, det får göra ont, just nu kommer jag inte ifrån det, frågan e bra vad jag ska göra. Försöker skita i det, men faan.. Det e svårt, går inte lika lätt att trycka undan allt längre..Därför skriver jag någon rad här, det kanske hjälper, lite..
Just nu känns det bara som att allt bubblar inuti, trycker på, det kanske lättar snart..
Behöver väl det här, behöver bli påmind om allt. Tror ändå att det är ödets sätt att göra sig påmind, påminna om att inte ta något för givet skulle jag tro.. Så jag får väl fuundera lite över vad jag kan förändra nu då..
Fortsätter att önska lugn och ro..

IAf glad o tacksam för det jag har här och nu, det är jag =) o snart vaknar lillan och hennes leende är det som får mig att smälta och glömma allt annat =)

Idag har det busats =)

Idag har Emelies kompis, Selma, vart här o busat =)

Först tog vi mammor en promenad och sträckte ordentligt på bena, sen gick vi hem hit och fikade lite..
Så kul o se småttingarna leka, fast det eju inte så mycket med varandra ännu ,men ändå =) Man ser hur mycket roligare Emelie ser ut att ha det när hon har någon att leka med, någon som e på hennes nivå =)
Fast någon liten tjejtjej e hon väl inte riktigt, inte försiktig å så direkt, fast kan ju ha med ålder o göra också hihi men sött e det iaf o se dem =)

På en gång de hade gått hem så slocknade Emelie, inget som hör till vanligheten vid den här tiden inte så nog lär hon ha busat ordentligt iaf *fniss*

Känns så skönt också att äntligen ha börjat ta ett steg framåt, hoppas nu att det här blir bra =)
Känns ändå viktigt för lillans skull, (och även andras =)..) även fast hon/de kanske inte förstår så mycket  av det nu..
Jag tror det blir bra jag, känns som det kan bli det iaf =) Är iaf av samma åsikt om saker o ting..


Det var hon..

Läste tidningen igår..På engågn så sökte sig mina ögon till rubrik om misshandel, räckte me o se åldern på den som misshandlat så fatta jag att det va mormor.. Alltså jag blir så trött ibland..Kan inte den där jävla idioten bara försvinna, e det någon som kan få han väck alltså??
Mormor har precis genomgått behandling för levercancer, ser ut som en jäkla pinne, o haltar sig fram, likförbannat kan nte idiothelvetet ge fan i å klappa på henne!! Hur sjuk i huvet kan man bli egentligen! Rätt less på idioten, det är INTE kul kan jag säga att under 20 års tid behövt se sin egen mormor slås sönder o samman bit för bit.. han kommer slå ihjäl henne och det finnsinget någon kan göra..

Gick ut i tidningen för något år sen,,det va mitt sista ryck att försöka hjälpa henne, men inte ens det.. En politiker fick jag hem dit iaf, hon la fram det bra att mormor kunde komma på ett ställe där hon kunde ta det lugnt o käka upp sig o så.. Njae, art det ju från mormor.. Trots all  skit så har hon en sån jäkla skyddsmur runt sig, det går inte att komma igenom..Sitter och ser fördelarna i livet med idioten.. Fattar inte,, fast ändå fattar jag efter allt man lärt sig om hur de misshandlade kvinnorna tänker och fungerar..

Men det är ändå jobbigt att bara stå och se på, inte kunna göra något.. Att ständigt bläddra i tidningen och bara vänta på rubriken där man kan läsa om att någon slagit ihjäl sin sambo...

Hua vad tiden går..

snart e ju sommaren över.. vad har jag hunnit gjort då??  Ehh, just ja, resan ner till Göteborg skulle det väl vara då..

Går i valet o kvalet gör vi också, flytta eller bo kvar?? Funderat på o byta till mindre lägenhet, skulle vara skönt o ha allt på ett plan, men va fasen.. Trivs ju o bo här där vi bor också, men nu i efterhand så e ju inte två plan så smart..När lillan blir större kanske, men inte nu.. Skulle vilja ha alla hennes leksaker samlade på ett o samma ställe *s* inte lite här o där över hela nedervåningne, men jaa, välkommen till mammalivet kanske *fniss*

Mycket runtomkring händer också.. Saker man trott var över, känslor som var borta o över för länge sen dyker upp och gör sig påminda *suck*
Men det e som lillebror säger, typ, allt händer på en gång i den här familjen, iget förvånar lägre, nån skulle kunna släppa en atombomb i huvudet på oss och man skulle bara skaka på sig o undra va som hände..

Jag fattar verkligen inte, jag gör inte det.. När ska allt bara bli lugnt? Ska jag behöva be om det varje dag, eller jaa, iofs, om det är det enda jag behöver be om så va fasen, men ändå.. För att det ska bli lugnt i den här familjen då krävs nog mer än en bön, jag skulle mer gissa på,,mirakel.. Vilken soppa, ibland så vill jag bara flytta uppåt mot skogarna, byta telefonnummer, börja på nytt, men det sägre ju sig själv att det inte funkar..Går ju liksom inte komma ifrån pådet sättet heller, tankar och känslor är ju inte direkt nå man kan fly från.. Så det e väl bara till o fortsätta gno runt i den här jäkla sörjan..

Morsan sitter ju på sitt håll hon också, jäkla kärring.. Egentligen undrar jag hur hon har mage att ens hålla kontakten,,efter allt,,"honhar ju iaf inget kvar här.." tjena!! Va fan messar hon till en hela tiden då??
Ähh, börjar bli så sur, börjar ställa allt på kant, alal funderingar man en gång hade som man sopat under mattan börjar kännas igen.. Va fasen, vart det fulltdär under eller?? Kan jag kanske stoppa allt i skrubben d bland allt det andra??

Kanske dags o ta tag i allt, men fan va jag inte behöver det här nu..Jag ska ju göra klart skolan först.. Kanske jag hinner ändå??.. Eller om jag bara skrapar på ytan då? Då kan jag ta resten sen..

Skit samma!! Nu ska jag pussa på min älskade lilla gullunge!! Med henne glömmer man allt annat =) DET e lycka det kan jag lova!!

Gungar lite jag =)

RSS 2.0