Här ska kastreras nu!

Jäpp, nu så vart det äntligen bestämt o tiden e bokad.. Fast näee, om det nu va nån som trodde att det va älskling som skulle iväg så, neej =) Det e Mollie som ska "fixas".. Jag tänkte typ nån gång i juli sådär, men näe, veterinären tyckte måndag e en bra dag, osså behöver jag inte lägg aut pengar på nya p-piller, det tyckte han va onödigt =) hihi, så på måndag eftremiddag lär vi ha en välldans mör kissekatt dam här hemma..Stackaren! Åsså ska hon undersökas, vacc. o öronmärkas samtidigt, ujuj, hon kommer va sur på oss sen kan jag lova. 3 veckor va hon sur på oss när Mimmi nu flytta in..

Igår va jag o lillan på vårfest på hennes förskola. Va fint ordnat det va. Musik o barnen sjöng. Lillan hon hamna ganska långt fram o där sotd hon, inte sjungandes, men nog drog hon upp sin tunika o visa magen allt, gullungen. Sen kom hon springande, upptäckte väl att det faktiskt va en massa folk som stod o titta. Sen gick vi till pizzerian o käka en sallad, då dyker en av barnen upp från förskolan jag vart o jobbat hihi så hon o emmis lekte o tjoa en stund medan jag fick sitta där o kika själv. Men kul hade dem =) Fast det blir lite konstigt lär jag säga när man sitter där o e "mamma" osså dyker en av barnen upp, osså blir man "fröken".. Emelie vet ju att jag e fröken åt andra barn men ibland så ser det ut som att hon blir lite fundersam hihi

Näe, nu kliar det i fingrarna på att ställa ner spjälsängen o bädda iordning den lite lätt, så kan man lägga i kläderna där i väntan på min byrå..Det har satt igång riktigt nu att jag vill göra iordning här hemma o fixa inför bäbis anländande o det känns som hundra saker att göra o jag vet inte vart jag ska börja. Matte frågar gång på gång Vad det är vi ska ordna..å, jaa, VAD är det egentligen? Det e ju inte så mycket kanske, men det känns mycket. Så jag sätter igång osså får man se vart vi hamnar. Det som iaf behövs nu det är:

* byrå (bebis behöver ju ha nånstans att lägga sina kläder i o alla garderober e upptagna. Blir samma leksvik-    serie som vi redan har..
* lite mer kläder måste inhandlas
*hygiengrejer till den lill*

Sen kommer det största..Vi måste ju ha en syskonvagn..Jag har tänkt o klurat o funderat fram o tebax, men alltså, jag måste ha en, jag får inte ihop det annars.. Att få komma ut e livsviktigt för mig, o jag vet hur jag promenera me lillan. Å eftersom jag inte har körkort så blir jag ju ännu mer beroende av vagn..Å bara sovstunderna..Emmi sover ju ute o kommer fortsätt amed ett tag till, o sover bäbis ute så kommer bara en kunna sova i taget annars..

Nitro cityn e klar nu iaf, nu har vi vart o hämtat ut mjukliften så den vagnen e redo för bäbis..

så nu lär jag alltså sälja min älskade emmaljunga scooter (som visserligen typ stått parkerad det sista året..).

Åsså har vi en 32" tv, flat screen, till salu om nån e intresserad.. ?


Vad göra nu dah?

Jaa, jag fixar verkligen inte å jobba mera nu, kroppen säger verkligen ifrån ordentligt nu. Foglossningen gör sig alltmer påmind, ska jag gå o ökar på farten lite så strejkar ju magen o man får jordens kramp, att sitta rätt opp o ner funkar inte alltför bra, att ligga funkar knappast bättre men men, det hade kunnat va värre =)

Jag e ändå glad över att jag fixade o jobba såhär länge. jag va övertygad om at jag skulle få åka rullstol från typ 5:e månaden. Nu e det typ 6 veckor kvar o jag kan fortfarande gå =) Man får ju se det positiva! Men hela kroppen känns som den väger 100 kg, o flåset, herregud, känns som man låter som ett ånglok ibland. Näee, ska inte klaga alls, det finns de som har det hundra gånger värre och jag e såå himla tacksam över att slippa den värk jag hade förra gången när jag väntade Emelie. Då hade jag inte kunnat va positiv..
Men känns ändå trist att inte gå o jobba mer, jag har ju verkligen stortrivts där jag vart o jobbat nu juh..

Men iaf, det som blir himla skumt e ju att jag inte kommer veta vad jag ska göra på dagarna, iofs inte svårt när man har Emelie =) "Ut o leka" e standard ju, som tidigare även nämnts..
Men nu när jag tänker tillbaka så var det ju så att när jag vänta lillan så jobba jag in i sjunde månaden, även nätter och förutom det så pluggade jag ju. Samma dag som lillan var beräknad satt jag o skrev prov i skolan o höll på o storkna..Det var sista dagen på en kurs. På måndagen skulle två nya kurser starta..Men dagen efter så föddes ju våran älskade lilla Emelie! men ändå, vikket dåligt samvete jag hade då¨över att inte kunna va me i skolan den inneveckan (plugga ju på distans o visste hur mycket jag skulle få att göra hemma) Sen satt ju jag hemma o plugga me datorn i ena handen o lillan i famnen typ. Fyy faan! Fattar inte hur jag fixade det, o jag hade liksom glömt det, det kommer fram typ nu när man börjar tänka efter hur det va..Snacka om att eg. göra bort sig..Näe, tänker aldrig rekommendera nån att plugga samtidigt som man skaffar barn. När man e i det, visst, det funkar, men hur känner man sig då?
Andra inneveckan som va i skolan skulle jag gå iaf, vilket innebar att jag lämnade emmi med matte och stack till skolan, vikket resulterade i mjölkstockning som blev feber, inte fatta jag hur noga det va me å få  ur mjölkn direkt.. *suck* neej, fyy fasen. Sen hoppa jag av en kurs, som jag tog rest i, gjorde klart den sen o sen var det ju ex.arbetet där jag verkligen fick knåpa för o få ihop det.. Å sur som gatan blev när Matte inte fatta hur jobbigt o frustrerande det hade varit o skämta om att jag bara suttit o klinka vid datorn typ.. Han tyckte han va skitkul! mm..Strunt samma. Nu vart det en hel novell, men tänker man efter så e det nog bara smart att varva ner nu, verkligen släppa alla måsten o krav o bara landa i det som är..Jag ska nog låta bli att tänka så mycket, bara hänga med i allt.
Påminna mig om hur extra viktigt det e just nu med att
* ta det lugnt
* en dag i taget och
* det viktigaste först..

Åsså har jag ett projekt på gång!! Men ett roligt sådant!

Va in till vår nyaste granne igår, kanontrevliga o vi har likosm stått o pratat lite vid grinden o så, emn iaf så ville Emmi gå in  o leka me deras ett barn o på den vägen hamnade vi inne hos dem.. Hon hade iaf målat sin trapp vit, o det va såå himla snyggtt o fräscht. För er som inte vet så har vi furutrappa, dessutom klädd med brun typ heltäckningsmatta *urk* Men mo det vita så vart det inte så himla tokigt. Så imorgon ska det införskaffas saker till det. perfekt, då kan jag sitta o ta det lugnt, samtidigt som jag gör nåt =) 

Näe, nu så får det va bra, nu har ni snart hela min livshistoria juh :p

Vad har jag gjort för fel??

Mm, här har man släpat den lilla ungen med sig i affärer för o klämma o känna på kläder, saker o allehanda ting för att liksom lotsa in henne i shoppingvärldens rosa skimmer..men va har hänt?? Neej, lillan vill inte ens gå i en mataffär me sin mamma..igår va vi på kvantum, efter att ha gjort en vända på city gross också då, men iaf. Nästan vid kassan finns ju den obligatoriska godishyllan, där bara måste man ju titta,m,varvid Emelie säger:
-Neej mamma, inte titta mera. Gå till kassan nu..

Vad ska man göra?? Haha, det e skitkul å ha en uunge som babblar på typ 23 timmar om dygnet, men numer får man ju verkligen höra av henne också kan jag lova!

Men samtidigt så säger hon väldigt snälla saker också.igår tacka hon för maten som vanligt, men la till att "tack för maten, var jättegod" typ..
Sen upplyste hon sin papp ai morse om att han var en tjej :p

Igår efter lite allehanda matshopping grillade vi iaf hä rhemma o smaska mat, tog en snabb vända ner på stan för o kika på cruisingen, men efter ett varv åkte vi hem, skulle kika på film, något matte var något bestämd med att vi skulle göra, så köpte chips o dipp.
Vid lillans nattning ville hon ha med både mamma o pappa, så vi knalla in i sovrummet, o va händer? Filmtajmspappan somnar först, me kläder o allt på, sen lillan o kvar låg man där i mörkret..Orka kliva opp? Knappast? Jag e ju van o lägga mig vid en åtta jag juh *s* Somna iaf på fem minuter  kändes det som. Sen under en av mina 48 kisspauser på natten så var det bara släcka ner alla lampor, teven o sånt som vi somnat ifrån. men skönt vare!

Jag har morrhår!!

Jäpp, enligt lillan iaf. Häromkvällen låg hon o pilla mig under armen när vi skulle sova..Varvid hon såklart pillar på min stubb..(jaja, bättre me stubb än långt iaf, det blir ju så iblann..Brukar faktiskt raka mig om ni nu ska kommentera..) 
Lillan säger: -Här är mamma??
Mamma hinner inte svara förrän sötnosen säger:
-Mamma har morrhår..

Gissa vem som låg o asgarva sen i typ tie minuter åt lillan?? Vad ska man göra, hon lät så himla sört när hon sa det, å dessutom helt seriös när hon satte ord på vad jag hade under armen..

Dessutom har lillan blvit införskaffad med cykel! Å lilla prinsessan e bara huur grym o duktig som helst på att cykla! Det e heelt sjukt, hon bara satte sig upp o satte av me jordens fart. Då ska kanske nämnas också att hon bara två veckor tidigare lärt sig att cykla på sin trehjuling..
Men hur det kändes då när lillan for iväg..ujuj, min bäbis, min lilla unge, cyklar!! Helt galet..hon ska ju ligga i en vagn o sprattla me småbena bara o le när man tittar på henne..Hon far verkligen fram som ett yrväder!Å inte vill hon gå in heller..Hon e ute heela dagarna. Så kjag kan ju säga så här, är det nån som hade tänkt sig ett oföranmält besök här hemma så e ni hjärtligt välkomna, men räkna inte med ett särskilt städat hem..Vi kommer knappt in för att laga mat om dagarna..

Å magen då?? Jorå, den växer. Mina tunikor som en gång i tiden nådde bra långt ner sitter numera som korvskinn och når nätt o jämnt nedanför magen känns det som..Ett antal kilos uppgång. Det e lite roligt, när man gör sig iordning på morgonen så ser man sitt vanliga jag, när man sedan kliver ut i hallen för att se hur kläder o allt sitter, då kommer stormagen o röven fram haha 20 kg upp på enbart mage o röv, det ni =)
Tiden närmar sig me stormsteg, helt sjukt. Typ 6 veckor kvar nu bara.
Jag jobbade sista hela veckan nu i veckan, veckan som kommer blir det 9-15 måndago tisdag, sen 9-16.30 på onsdag sen ledigt, o två veckor efter det, håll i er, 15 timmars veckor =) Kan det bli bättre? OM jag nu pallar, elle rom kropppen nu fixar det vill säga. Höfterna börjar kajka ordentligt nu o igår vart det alvedon för å kunna gå liite smidigt på jobbet. Men ska gå till läkaren o föärsöka höra mig för om sjukskrivning, har trots allt bitit ihopå bra länge nu o jobbat på ren envishet så.. Men det löser sig..

Nu ska jag slita mig härifrån o röra ihop nå ätbart åt lillan. Får se sen va som händer! Matte skull eiaf ta me lillan på studiebesök på godisfabriken idag hihi

RSS 2.0