inte ens 3 dar kvar..

På lördag går flyttlasset och paniken ökar. Det  e ju så nu att vi är mitt upp i allt, man ser ett slut, men samtidigt allt som e kvar att göras..Har försökt städa av här hemma så mycket d bara går så att allt ska bli klart på lördag, förhoppningen e ju att kunna lämna nycklarna på lördag,,det skulle va underbart, bara ägna sig helhjärtat åt att ordna iordning vårt nya hem. massa kärlek ska in där juh =)

Tapetsering är i full gång, fortsättning av målning av lister pågår. Tvättstugan e färdigmålad iaf, och vårt o emmis rum är färdigtapetserade, samt vardagsrum o hall, vilket jag kasnke nämnt tidigare..Rum nere, samt rum uppe håller på o blir färdigt, köket hoppas jag också blir klart typ snart.

Men jag vet att matte har bestämt sig för å hinna bli klar o då blir det så. men att det blir småfix när i flyttar in, det får i ju räkna med, men "grunden" e ju klar nu iaf. Tack o lov att badrummen är ok o att inget behöts göra där,,mer än o skura..fattar inte hur man kan ha bott som de som bodde där innan. Fyy faan säger jag bara, alltså på panelen var det fettfläckar o matrester, inne på toan, smutsigt, o öerallt låg som ett slags fett tcke över allt,o en unken lukt så jag trodde jag skulle få lea med den.. *bläkh* men nu jäklar! Lukten e borta o ersatt av målarfärgslukt, vi har ju även målat taken å goolen ska tokfejjas, sen kan vi bo där =)

Har bara dåligt samvete över tjejerna, fasen, i en månads tid har i bara grejat inför flytten o allt som hör därtill, o de blir verkligen åsidosatta nu när det e som det är, men desto mer tid ska vi ge dem sen. Måste gottgöra dem, å jag tror att kanske ett besök på badhuset eller leklandet iaf kan göra en Emelie nöjd.
Nu blire bädden!

Börjar få smått paniiik..

Bara några dagar kvar nu till vi flyttar och jag vet inte om vi har läget under kontroll, lr joo, det går framåt, bara några rumk kvar o fixa o finputsning får vi göra sen ingen fara, men jaa.. o jag packar här hemma som en tok, så börjar bli bättre, men känns som man inte har nå hem för tillfället o det ger mig kryp i kroppen.. vill bara tt flytten bli överstökad,,nuuu...På lördag går iaf flyttlasset så nerräkning deluxe nu..

nu ska jag o Linnéa kika på Big brother

korv i ugn idag

Har en laddning me korv i ugnen på g just nu. så enkelt o gott! bara skiva falukorv, gör sås på grädde, chilisås, senap, kryddor och riven ost och skicka in i ugnen. Love it!

Har idag sprungit mellan tvättstuga o allt annat som bör göras, samt packat lite.
linnéa öser på för fullt o försöker resa sig upp mot allt som kommr i hennes väg, för det mesta står hon på knä vid tevebänken eller sin lek-stol, kul att se.
Emelie har inte kräkts nå mer idag så hoppas magsjukan gått över.
Mathias grejar på i huset och nu har det spacklats i typ alla rum, slipning kvar på sina ställen, och imorgon ska emmi och jag dit och sätta igång med städning för o få bort allt damm, Åsa ska också va där o hjälpa till, så kan iv också va med i huset hela dar.
emelie va såå ledsen är vi va dit en snabbiis nu innan mat, hela vägen hem satt hon som med ett mantra "jag vill va hos pappa, jag vill va hos pappa".. så efter imorgon har jag sagt.
Hon får ta med sin skurhink o sin lilla mopp så får hon en trasa kan hon också hjälpa till imorgon. Vill ju att hon också får känna sig delaktig i det hela, för hontycker också det är spännande..

Nu var det ett bra tag sen..

Tänkte det verkligen är dags för uppdatering.. å nu den närmsta tiden har jag en känsla av att bloggandet, om jag får igång det på min tele, kommer att upptas av vårt lilla radhus vi köpt! Jupp, vi har köpt, äntligen. Blev en bostadsrätt men känns helt rätt, och det kommer bli toppenmysigt. Lär lägga ut lite bilder sedan, både före och efter. Kan ju säga så mycket som att det kommer inte kunnat bli annat än bra mot för hur det såg ut innan..Hua!

Iallafall så blev allt klart med papper, träffa säljaren, göra klart med banken och sånt i tisdags, så vi kom väl in i huset vid en tolv-tiden, och det var ju bara att gå lös på en gång. Alltså, när man kommer in i hallen nu  så möts man av ett enda stort dis och en beläggning av slipdamm överallt..(inte tänka på städningen, inte tänka på städningen!) Så i tisdags så hann vi med att bryta upp golvet i vardagsrummet och kasta ut det, ta bort en bård i ett rum nere, samt slipa o spackla. Började ta bort en hemsk strukturtapet, (som finns i hela hallen på både över och undervåning..Grönmålad nere och orangemålad uppe.) så nästan hela hallen blev klar. Det var under trappen kvar och det blev klart på onsdagen. Sedan har tapeter rivits bort, det har slipats och spacklats om vartannat, samt igår kom en bygggubbe och fixa golvet (blev klar idag) i vardagsrummet, eller själva grunden, för det var gammalt, men det står föreningen för kom de fram till tack och lov. Men nu när jag prata med matte sist så skulle det upp easy cover i det som ska bli Emelies rum, vårt sovrum va typ klart, och så är det ett sovrum till som ska fixas. Hallen börja det gå framåt med, måste ju ta bort alla tapetrester så det blir jämnt, och slipa, åsså hade matte plockat bort alla lister. De ska målas.

Jaa, alltså, det har vart fullt ös o matte har vart där till på natten, men mycket har hänt me tanke på att det var i tisdags vi börja.
Jag har ju bara kunnat va där när linnéa sover (2,5 timme typ) o emmi e på förskolan. Nu skulle vi gått till huset imorgon o grejat men Emelie har åkt opå magsjukan här, o att smitta ner pappa e ingen höjdare..

Å sen e det ju våra färger o tapeter,,som e på tapeten hahaha

I hallen kommer det bli vit panel, och en lite mörkare beige tapet, den tapeten kommer finnas i hall på både över och undervåning.
Köket blir vitt, och med vit panel.
Vardagsrummet blir ljusbeige, senare även med en fondvägg (trävägg).
Rum nere blir också ljusbeige, antagligen med en fondvägg i samma nyans.
Emelies rum blir rosa (!)
Vårt sovrum blir (grädd)vitt med en mörklila fondvägg, och mysrum uppe blir ljusgult.
Sen har vi ju min älskade tvättstuga där jag helt låst mig..Någon slags latte, nougat färg skulle va mysigt, neutralt och varmt, samtidigt skulle jag vilja ha en gullig, söt men ändå feminin rosa..Har helt snöat in nu så funderar på knallröd..Jag vill ha en romantisk tvättstuga..Hjälp mig! Eller så lir alla väggar vita o jag skriver nå fin tpå väggen..

Nä, nu ska jag söka inspiration, kanske kommer på nån ny idé för allt?


RSS 2.0