Vart på sjukhuset då..

Jaa, det blev typ illfart till sjukhuset i måndags med Emelie..Vi hade lite misstankar om att lillan fått urinvägsinfektion och Matte försöktte ringa Hc i måndags morgon men utan att kommafram, så han åkte ner dit istället.. Fanns inga tider men jaa, lillan fick iaf med ett rör hem som jag fatta det som urinsprovet skulle lämnas tillbaka i..Tur man har en bra älskling som fixar allt, jag jobba juh =) Vid halv tre ringde jag hem, då hade lillan kissat o de va på väg ill Hc med det. Strax efter 15 kom jag hem o Matte ringde o fråga om jag skulle me opp på sjukhuset?! Lillan hade en sänka på 144, så va bara o åka opp.. Där uppe blev det ,förutom en lång väntetid, halsodling, och  lungröntgen, men inget som visade något, men vi blev inlagda för den höga sänkan o att man trodde hon hade uvi. På dagen igår så fick vi åka hem på permission efter att en sänka tagits och lillan fåt antibiotika. Hon fick ju öven dropp på natten stackars lillan..Men iaf, vi åkte hem o njöt av att kunna va hemma o bara slappa, vid sju var i tillbaka på sjukhuset och ick starx efter vi "checkat in" veta att de ville göra en ny sänka..Den de gjort på förmiddagen hde visat att hon låg på 6?? Ny sänka, några m,inuter senare får vi veta att vi blir uskrivna? Samtal med läkare, och all såg bra ut, så bar aåka hem, Tokskönt att inget var fel på lillan såklart, men kan lova att vi va som frågetecken!! Från att vi fått behandling som att något e allvarligt fel, till att lillan e helt frisk..Hrmm..
Men vi väntar på odlingssavr som borde komma imorgon, emn i övrigt så återgår vi till det normala då.. Jobb o förskola imorgon..
Älskling e på väg till Finland nu han, o kommer tillbaka på frdag *sakna* Emmi o jag har beställt godis hihi

Bäbis lever rövare iaf. I lrdags va första gången som hon verkligen busa så hela magen örde sig så nu ser man dagligen hur hon kickar till med en hand eller fot =)

Nu ska vi börja göra kväller här hemma!!

Kommentarer
Postat av: Therese

Herregud! Va orolig du måste ha varit! Va skönt att det slutade bra och det inte var något fel trors allt!



Hur är allt med er annars?

Jobbar du på på samma ställe hela tiden eller hoppar du runt??



Vi måste ju ses nåt!



Tack för senast!

(har inte tvättat "dukarna" än...ska ta tag i det snart så du får tillbax dom )



Kramisar

2010-03-24 @ 20:05:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0