Tiden flyger iväg..

Den senaste tiden har rusat iväg, i sommar så var det ju bröllopet o alltkring det,sen har det vart resan, inskolningav lillanoch alla hennes krämpor (våran lillastackare har ju vart halvdålig ett bra tag nu..) osså har ju jag äntligen fåttbörja jobba, o dagarnagårju fortdå. Tycker bara man hinner hem, fixa mat, föröskerknåpa ihop alltpraktiskt hemma så man får lite mystid med lillan innan läggdags. Jag vill ha mer tid me snuttan, men jaa, istället får man försöka ägna henne desto mer uppmärksamhet den tid man har nu om dagarna, men just nu så har de två senaste dagarnavart bra för hennepå förskolan och hon har kommit igångo lekt med de andra barnen,ätit mat och varit gladnär man hämtar henne =)

Imorgon e lillan ledig, vi har tid på sjukhuset för o se över hennes allergiersom vi inte kan lista ut vad det är, o sen är det bvc, 2-årskontrollen. Fattar inte, det är verkligen å att tiden går så fort när man har småbarn! Vi  har verkligen tagit en dag i taget med lillan och njutit av de flesta sekunderna, men iaf så är det svårt att fatta att prinsessan faktiskt fyllertvå om drygt en månad,o så sak man försöka inse att ens lilla bäbis faktiskt börjar bli stor tjej!
Såhärligt just nu är att lillan faktiskt Kan, hon kan bl.a klä på sig någorlunda, hon kan absolut klä av sig själv, tar på skorna, brer smörgås,häller upp vatten/mjölk själv, mankan ha en liten dialog och hon är verkligen med.Våran lillatuffing! Störtcool unge,o självklart e man e världensstoltaste mamma till detta under hihi Hur skulle man kunna låta bli?!

Att jobba är både härligt,spännande och lite jobbigt. Det trökiga e ju att jag får hoppa runt hela tiden mellan förskolor, men samtidigt e det någotsom är positivt eftersom man får med sig lite mer i bagaget, roligt at se hur olika förskolor arbetar =)

Jaa, det jag egentligen skulle skriva egentligen var at dagarna bara dräller förbi en..

Det som är tråkigt och sorgset just nu e att de vi umgåtts med mest nu ska flytta =( "Emmis" bästa kompis, Selma, flyttar nu på lördag så det kommer att bli tomt här.Men vi kommer att åka o hälsa på så det är ju inte det, men undra hur många gånger man kommer tänka att man ska kika in innan eller efter man vart på affären, eller höra efter vad de gör, eller hur många gånger man kommer slå numret.. Men Linda, du får inte gråta när ni flyttar för då e det kört för mig =) Äh, det låter ju som ni ska flytta till världens ände, riktigt såå illa e det ju inte, o mer kvalitetstid när vi verkligen ses istället =) Man får se det positiva!

Näe, nu lär kik apå teven, det e ju Persbrant, man får ju se till att hålla till godo med han(o jag klagar absolut inte!) till Älskling kommer hem från jobbet =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0