Mjölkallergin tebax??

*blähh* startade våran dag vid halv elva,förbi skattemyndigheten för o hämta skattesatspapper, o sen vidare mot sjukhuset.Hade tid idag för lillans utslag som hon haft sånt sjå med.. Först till barnkliniken,o antagligen är det alltså mjölken somspökar igen, fasen. Hur förklarar man för sin lilla (snart) 2åring att hon inte får äta ost? Hon som verkligen älskar ostoch kan äta hur mycket som helst av det?? Hon fick ju inte äta det förrän i våras på grundav allergin o efter att vi "trodde" hon fixade mjölk igen såhar hon ju fått ost, mjölk i mängder, och älskar att äta smör direkt på smörkniven..Hon kommer ju inte förstå att det e för hennes eget bästa, men iaf så blir det till att sätta sig vid matbordet och förklara för henne =(

När vi var på barnkliniken vart vi skickadetill hudkliniken iaf för att kika upp hennes utslag mer noggrant, så vi ska även få någon stark salva o smörja henne med för att se om det blirnå bättre, utifall att det skulle kunna vara nå eksem, eller hur det nu var..Så nu blir det ett par dagar iaf då man inte vet hur det ligger till. Skönt iaf med barnkliniken för de är verkligen noga med att kolla upp o skickar en vidare o så, så det är ju skönt, men jag hade hoppats på att någon bara kundesäga att "jaa, men honär allergisk mot det här", lr nå liknande..
Vi ska även undvika lingon, och ev. får vi plocka bort allt rött ur maten, fast det tror jag var steg nummertvå, kände att jag blev lite snurrig ett tag..

Lillan ligger o sussar just nu så börjar bli dags o väcka henne nu, en timme får räcka för princess, annars kommer jag va död imorgon på jobbet =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0