Men lillan då =)

Idag blev det långpromenad =) Hade tänkt å knalla själv med Emelie, men alldeles innan vi skulle gå så kom det mess från S som vi brukar ta en svöng me så vi tog en långkörare. Alltid najs med lite sällsakp, visst, det e skönt o gå själv också men tiden går fortare o vägen blir roligare om man e två =)

Jag, Mathias o Emelie va ut o käka på Cheers också =) Vi forade två år igår o det måste ju firas tycker jag. Eller som bror sa, vi har överlevt två år med varandra hihi

Efter det åkte vi o hämtade lillans farmor o sen åkte vi till barnens hus. Så nu har lillan införskaffats ett stycke sandlåda som ser ut som en båt, hon har fått en egen liten badpool, badleksaker,,ett antal =) Hon har även fått leksaker att ha i sandlådan, en stor badboll, ett par nya solglasögon, nycklar som låter och en anka som spelar olika melodier, och sist men inte minst en lära gå vagn. Just ja, vi köpte ju grindar till trappen också, en att ha uppe och en nere..
Det blev lite hihi Så nu har vi lekt o grejat..

Helgen var lugn..
Hade firande av Matte igår eftersom han fyller på tisdag så vi hade lite besök. Sälvklart en smörgåstårta också såklart =) *mums*

Nu ska här mumsas en macka o sen e det vällan till o natta..ska skriva nå mer läsvårt en annan dag..

Just ja, skickade ner bilder till mamma förra veckan så fick mess idag om att lillan e så söt! Ja men självklart,, helt klart den charmigaste ungen i stan vettja =)
Just nu så har hon precis lärt sig o resa sig opp, inte ens 7 månader gammal...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0