okey, nu har vi bestämt oss =)

Det blir ingen flytt hihi vi har hållt på här fram o tebax nu och velat, ett tag skulle vi bo kvar, sen skulle vi flytta, bo kvar, sen flytta = men,, vi ska bo kvar =) Nu efter jul blir det tapetsering av nedervåniingen så d kommer det kännas som vårt, och vi får den stil vi vill ha, det e ju vidriga tapeter här nu.. jag menar, terracotta röd orange i lillans rum *urk* osså brandgul i vardagsrummet, har ju ett helsikke, ser ju ut som hej kom o hjälp med våra möbler. men nu så =) hihi, får väl åka o kika på tapeter imorgon, osså sätter vi fart efter jul *jippiiee*!!! Ska bli såå najs =)
Det enda som e synd e ju att det blir svårplanerat hur man ska göra me lillans rum..Har ju bara ett sovrum nere, det lillan har nu som lekrum o det e ju bra, samtidigt vill man ju att hon ska få börja sova eget rum så småningom o då kan ju hon inte sova ensam nere..har vi lekrum uppe då kan hon inte gå och leka själv på sitt rum.. Visserligen leker inte en ettåring s mycket själv kanske, men jag vill att hon ska ha möjligheten att göra det, oatt ha ännu fler av hennes leksaker i vardagsrummet känns väl inte direkt som ngot alternativ..
Så är det någon som har förslag tas dem gärna emot hur vi ska planera det hihi

Nu ska jag slurpa kaffe medan lillan sover =)

Kommentarer
Postat av: Jennie

Ni kan ju ha lillans rum uppe med hennes saker i, och göra det fint för henne och så. och så kan ni ha en låda med några av hennes leksaker nere i rummet hon hade, som hon kan plocka och ha sig i. en 1åring behöver inte otroligt mycket saker, och så kan man ju gå upp och leka med henne när tillfälle ges:) Puss

2008-12-17 @ 03:08:02
URL: http://jenniemargareta.blogg.se/
Postat av: Tessan

Joo, det va väl ungefär nå sånt jag hade tänkt mig också =) kanske ska köra på den linjen.. fundera fast då blir det att flytta ner sovrummet i hennes isf "f.d" lekrum..

2008-12-18 @ 11:38:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0