sitter här o gör inget..

vart full fart hela morgonen å nu orkar jag inte göra nå..
e besviken å, va o kikade på ett radhus, jag hade så gott som flyttat in, ja, jag vet, väldigt dumt gjort, men jag blev bara så såld på det, o sen va det ett par som satte igång o buda? översittarfolk..*suck* inte för att de börja buda, men herregud, sitta på flera miljoner då å ändå måste de leta pådet billigaste o ha det, va fasen, det e ju en bostadsrätt, om man har massa penagr, vill man inte köpa eget då?
Ägaren va supertrevlig iaf, skulle ringa upp oss å sälja till oss om det skulle bli nå strul,,*hoppas* men jag förstår ju säljaren fullt ut, får man mer pengar än man begärt så varför tveka? bara det att vi inte kan gå upp i pris hur mycket som helst, fortsätter o kika efter objekt, fanns några till i det området så..Fortsätter hålla tummarna..

Idag ska jag få gå ut o äta me Linda. eller ja, få gå ut o äta, det låter ju som att Matte inte släååer mig utanför dörren, men det e ju klart han gör =) Nej, jag har ju precis kommit på att jag faktiskt kan göra nåt utan lillan, å va e inte mer perfekt än att hitta på nå med en annan mamma =) hihi så matte ringde för en liten stund sen från jobbet o kollade också om jag pratat me linda än, han e ju bara sååå gullig =) Kan inte fatta att jag har sån tur! Världens underbaraste sambo har jag =)
Va o shoppa lite snabbt igår också ju, köpte en ny dammsugare till lillan, hennes hon fick i julklapp va ju såå dålig, kort slang o helt värdelös, osså fick hon en ny dockvagn så emelie har dragit omkring på den hela kvällen o morgonen. Å igårkväll hihi. då höll lillan på o greja för sig själv o jag skulle gå o kika till henne lite, då har hon klättrat upp i vagnen o sitter i den lilla gumman =) lär ju lägga in en bild på det sen =) har ju kommit på att jag e väldigt dålig på o lägga upp bilder, ska bli bättring hihi


Köpt nya kläder till lillan =)

men herregud va det börjar kosta nu, o ändå e hon bara knappt 16 månader..Hur ska det här sluta?? På ett sätt hoppas jag på att nästa blir en tjej också, så at kläderna får användas igen alltså..

Köpte jacka idag på Lindex.. kikade på nätet först o kom fram till att en jacka måste va bra, hade mina aningar innan som stämde bra när vi kom till affären, det va en typ skaljacka..Hmm, jaja, men som tur va så fanns fleecejackorna bredvid o de fanns i lillans storlek.. Jag hade dessvärre siktat in mig på en röd med tanke på att om nästa lill* blir en pojke så passar ju röd till båda, men de jackorna fanns inte fleecejackorna till och inte heller svarta, emn fasen. va gör det egentligen?! värdsliga problem så nu kan jag säga att jag har en liten dotter som e mäkta nöjd för hon har nämligen fått rosa jacka hihi hon va så nöjd när hon skulle stå o prova jackorna i butiken..Lilla Emelie hon kommer att bli en liten prinsesstjej ändå hon hihi

men jaa, så var det ju priset på jackorna då..399:- kostade "skaljackan" jaja, det får man väl ta, kollade på fleecejackan, 299:-.. för en fleecejacka?? visserligen windstopper, men ändå.. Men alltså, samtidigt, det sitter inte i priset uan det e bara det att jag tänkte liksom inte att det skulle va så himla dyrt me en jacka när de e så små =) Samtidigt så, visst, får jag en bra jacka så får det kosta =) Men därav lite att jag önskar lite att även nästa blir en tjej *fniss*

Fyndade även en overall, "Didriksson". eller jaa, det va sambon som fyndade, han va helt såld på overallen, han vägrade ge sig, hihi, emelie kommer inte kunna ha den nästa år tror jag, däremot shoppade matte o tyckte att nästa lill* kan ha den =) *fniss* Han e för go min älskade gubbe hihi Men Emelie gillade overallen hon med, tokgrinade när jag tog av henne den,,lilla stumpan =)

Annars så e det ganska lugnt idag..Ska käka lite här om ett tag, jag e sugen på nå, men vet inte vad, o Emelie sover för stunden. Skönt att äntligen bara sitta ner o inte göra nå, även om det finns miljoner saker som borde göras *suck*

Måste ju uppdatera lite snabbt..

lillan står vid diskbänken o skvätter vatten över halva golvet så då passar jag på o skriva lite snabbt här..

Igår så var vi o köpte ringar iaf =) sååå lycklig! hihi fast vi ska ju inte förlova oss ännu, utan det dröjer en liten stund till, vi har bestämt datum, mer säger jag inte än, men ett tag kvar..Fast det gör inget, nu har vi vart oförlovade så länge att ett tag hit eller dit spelar inte så stor roll, huvudsaken att det e på G.

va på inskrivning igår också, lite kul o få vår barnmorska vi hade när vi väntade Emelie, för hon e hur gullig som helst, åsså kan ju hon ju redan det mesta om en, och känner en. Tröttheten skulle väl komma att försvinna snart, om nån vecka..jaja, det tar jag så gärna, nu börjar ju illamåendet ge med sig lite mer iaf så..
Så nu ser vi fram emot den 20:e april, då ska vi på ultraljudet *längta* fast det e ju en hel evighet kvar, men men..

Åsså va vi ju på banken idag..Vi måste spara ihop mer pengar, vi kommer att behöva typ en 150.000 i handpenning, det e ju en hel förmögenhet så nu blir det till´o lägga nöjen o alla småutgifter åt sidan kan jag lova, nu ska här köpas hus..O iofs, visst, det hade vart kul o flytta redan nu, men samtidigt, vi har ju faktiskt precis rustat hela nedervåningen här hemma så va fasen, ett halvår hit eller dit kan vi bo kvar iaf. Dessutom kan det va skönt att ha det lugnt nu fram till den lill* kommer, man behöver inte ha o göra jämt o vi har ju plats så för den skullen e det ju ingen fara =) Det löser sig =)

Jag har min älskling Mathias och vi har den underbaraste lilla ungen och en andra påväg så jag skullekunna bo i en koja i skogen bara jag får vara med dem..(Hmm, ta det inte alltför bokstavligt..en koja kanske va lite väl överdrivet, men en friggebod me en jäkla massa värme skulle va ok, OM den har riktig toa inomhus..*fniss*)

jag ska få en ring =)

japp, äntligen! nu ska jag också få en ring =) e såå glad! jag o matte ska ner på stan idag, typ nu snart när lillan vaknar o kika på ringar..hoppas jag hittar nån fin.. Å som jag tjatat  om att få en ring alltså, nu när vi är vi ju dessutom en familj, klart jag vill ha ring då..hihi, tänk att jag har tjatat efter ring, jag som suttit o sagt ifrån om det tidigare..
Mathias e ju lite rolig, för det e bara förlovningsring jag fått tjata mig till, hade jag velat gifta mig hade det vart ok redan igår =) men neej, jag vill ju ha första ringen först, men nu så, när jag fått den då e det helt ok, då kan jag gifta mig sen när som helst, jag e öppen för förslag *fniss* fast jaa, måste bara gå ner några kilon först så klänningen sitter perfekt, o det lär ju dröja, men att gifta sig 090909 e jag liite sugen på..undra om man kommer i form till dess =)

o skolveckan e slut nu..eller jaa, den e det efter idag egentligen, men näee, just det vi skulle göra idag har jag gjort på en annan kurs så jag e hemma idag..skulle iaf bara gå på fm idag också så..

Näe, ska ta o göra mig iordning o joxxa lite här hemma nu..

nu finns det inget mer att göra för henne =(

jaa, brukar inte skriva så mycket om min familj,,vilket det finns en anledning till..Om du frågar , så visst kan jag berätta, det e ingen fara, men jag vill gärna välja själv vilka jag berättar för..
Nu e det iaf så att för ett tag sen fick min mormor en cysta i levern, en tumör..Hon har fått strålbehandling med jämna mellanrum. Jag har liksom försökt att hålla det ifrån mig, försökt att inte tänka på det, typ tänker jag inte på det så finns det inte, eller det kanske försvinner iaf..
Men tyvärr så har det inte hjälpt och mormor kommer att dö nu =( det känns, men jag vet inte hur det känns..Att veta, kklart jag vet att om man är äldre så kommer man att dö, men nu vet jag, och det känns så konsigt att man nu bara ska gå och vänta.. När jag får träffa henne, hur ska jag vara, vad ska jag säga? Hur medveten är hon om hur det är med henne? å hur känns det för henne? hjälp!! å på något sätt så är mormor en av de människor som trots avståndet (rent psykiskt) ändå har funnits nära på något sätt.. lite jobbigt, å om det bara kunde få gå fort då, men ändå så vill jag att hon ska få finnas kvar ett tag till, så jag hinner träffa henne o, jaa, jag vet inte vad jag vill egentligen? Egoistiskt? Jaa, jag antar det..

Just nu är hon kvar på sjukhuset och ska vila upp sig lite innan hon får komma till ett korttidsboende..Först tänkte jag inte på det där med korttidsboende, men nu, va hemskt det låter..Precis som att det inte kommer att dröja länge innan hon e borta..Iaf kom hon från början till sjukhuset me vätska i lungorna som de skulle tömma, men hon orkar inte med någon mer operation så de kan inget göra åt vätskan som jag fatta det.. Hur länge kan man leva med vätska i lungorna??

Å vad gör man, stoppar ner huvet i sanden o fortsätter låtsas som inget alls, eller ska jag känna efter o låta det som sker ske? Jag vet ju vad som ska göras egentligen, frågan e väl istället,,måste man känna efter??

näee..

tycker inte om när man försöker göra llt rätt osså blir det fel.. Eller, det blir inte fel, men det uppfattaspå fel sätt.. VArför blir det så, varför alltid..Fast jaa, va ska man göra? Om man gjort sitt bästa o vet det så behöver man j u inte ta åt sig, inte gå in i försvar, men ändå gör man det.. Vet inte hur man ska lösa det hela på bästa sätt, jag vet inte ens om det finns någon bästa lösning, tiden lär väl utvisa..O det e ju det jag vill ha koll på, det tillhör ju mitt gamla jag, kan inte bara vänta, vill veta idag hur det ser ut om tio år *fniss* tack o lov så funkar inte skallen så i allt nuförtiden =)

Å just ja..hihi, den som e anonym o skriver kommentar *fniss* om jag ska kunna mejla så behöver jag veta vem du e hihi

Prinsesstårta!!

Jag e så där lagomt jättesugen på prinsesstårta..Alltså, ni vet när man går o e så småsugen men man aldrig äter det, varenda dag nu har jag sett tecken på att jag "borde" äta lite prinsesstårta.. Nyligen såg jag på lyxfällan, o vad gör de inte där?? Jojjomen, de tar en prinsesstårta o slänger hela tårtan i soporna,inte bar ane ågng, utan två gånger, alltså två tårtor..Jag satt där o va helt skärrad, va fsaen, ge dom till mig istället..Satt o intala mig att de säkert va gamla, me sur grädde.. jaja, imorogn lär jag nog köpa en ändå kanske.. Matte e ju hemma i helgen om han inte åker på jobb så då kan han hjälpa till att äta upp den hehe

Å när man äter tårta, då lägger man ju på sig nåt kilo, o va det gäller kilon just nu så e inte vågen o jag helt överens för tillfället..På bara en vecka har jag gått upp ca 2 kg vilket gör mig mäkta irriterad, och känner mig aningen småfet, hallå, inte än ska det va såhär..
Jag äter ju visserligen mera nu eftersom jag blir så hungrig efter en typ 2 timmar utan mat så att magen kurrar och jag känner riktigt hur det suger i den efter ätbart..(Detta trots den vardagliga grötfrukosten som brukar mätta bra)  Men,,jag tycker ju att om jag äter när kroppen verkligen skriker efter mat, då borde ju maten förbrännas eller tas om hand, inte läggas "på mig" så jag går opp..Lite skumt.. Å jag menar, det kan ju inte vara fysiskt möjligt att jag redan ska behöva gå upp i vikt,,även om jag vet att det började tidigt även förra gången..*suck* ´Vet även att barnmorskan då sa att jag skulle lyssna på kroppen.. jaja.. Jag gör ju det..Precis slevat i mig en skål me mölk o flingor *yummie* va länge sen man åt lite sånt nu...Tänkte ta en frukt, men det fick jag ju när vi var hos ett par kompisar nu på kvällen=) Fruktsallad, smaskens =) Det e en sån sak man aldrig kan äta för mycket av..Eller joo, visserligen hände det då för typ 1.5 år sedan..men då fanns det ju något som kallas graviditet som man kunde skylla på..Trodde jag aldrig mer skulle kunna se åt en frukt igen efter det, men jodå =)

Jag o lillan va över till lillans kompis en stund nu på kvällen, så kul att se tjejerna busa även om det ibland tar ett bra tag innan de kommer i lekform..Idag skedde det strax innan  Emelie fått på sig overallen.. Små trollen =) hihi, å jag o linda ska smita ut på en ny "utan-barn-och-gubbe-kupp" igen haha Har ju en dröm om att kunna få sittao äta i lugn o ro..

Visst, jag har valt att skaffa barn, men ibland, bara ibland, så önskar jag att jag skulle kunna få äta min mat utan att en liten trollunge med mat runt munnen står o hänger på mig o vill komma upp eller sitta bredvid o slita i alla saker som finns på bordet..Åhh, va jag älskar min lilla trollmaja, kan inte fatta hur någon kan vara så underbart underbar och go, o samtidigt så, så..jaa, jag vet inte..ibland kan hon få mig att bara vilja skrika hihi men så e de väl, välkommen till ldet underbara livet som mamma =) Det gör inget, det gör mig absolut inget, det får vara så, allt får vara som det är, men jag ska nog åka på nannykurs jag haha men jag älsakr verkligen att vara en mamma..Tänkte på det häromdagen, hur man förr, eller iaf jag, sökte efter att vara någon, att bli någon. Jag funderade ju med jämna mellanrum, o gör fortfarande ju, vad jag åstadkommit i livet..Det gör jag för att jag tänke inte sitt anär jag blir gammal och undra vart livet tog vägen, och vad jag gjorde med mitt liv..Visst, många år har gått åt helvete, föör många, men jag lärde mig något, o jag tog mig igenom dem, kanske inte helskinnad, men såå mycket starkare och med en större tro på mig själv. Med allt i bagaget och med Emelie så känns det nu som att jag verkligen är någon, jag har åstadkommit något. Nu har jag ett bra liv, en underbar sambo, en dotter som är vårt eget lilla underverk och jag har vänner som jag vet finns när jag behöver dem. Tror ni inte att man sedan då när man blir äldre bar akan luta sig tillbaka och njuta?? Å jag menar, hallå"! Mitt liv har ju typ inte ens kommit till mitten a allt, är det inte fantastiskt?

Herregud, jaa, nu har jag delat lite av mina tankar iaf.. Så nu vet ni, som matte säger, jag funderar alldeles för mycket..

Lillan sjuker =(

Stackars våran lilla prinsessa, hon e förkyld o snorar o har sig o dras me hosta..Tycker så himla synd om henne, men hon kämpar på, har lärt sig o fräsa när man ska snyta henne och hon e så duktig o håller för munnen när hon hostar..Våran lilla stora tjej =)

Men hon hinner me massa bus å =) nu har hon kommit på en ny grej..Varför ska man sitta still i sin stol när man ska äta?? Man kan ju sitta på en "vanlig" stol o studsa omkring..Så vårat dilemma e just nu,,Va gör vi? Men vi prata om det nu på förmiddagen o har kommit fram till att.. Emelie får sitta på vanlig stol när hon äter, men hon ska lära sig att sitta still..För nu är det nämligen så med lillan att hon har slutat att äta när hon hon väl bestämt sig för att sitt abredvid sin mamma, o det e ju klart, hon uppmärksammar ju o tar efter precis allt vi gör nu, o hon ser väl att vi sitter på en annan stol säkert. Men vi känner som så, varför ska vi låta henne sitta o gråta så snoren rinner o vara så ledsen, "bara för att" hon ska sitta i sin stol.. Om hon äter o hon e nöjd med att sitta på en vanlig stol, så va fasen..Kan  ju vara bra att hon lär sig å, så nu kommer det alltså att gå ut påat lära henne att sita ner medan hon äter, det e väl det svåra, + att hon kan bli två meter när hon ska nå något på bordet hehe
Vilken förklaring det blev, men jaa, så har vi tänkt iaf hihi

Köpt ny telefon nu iaf =) å den här gången e jag nöjd.. Fick byta i går och det va inga problem alls, det va inte tjejen som sålde telen som hjälpte mig men hon va ju där då jag köpte den andra telefon så det va säkert därför det gick bra =) så nu så har jag en samsung soul =) jippie! Funkar kanon hittills, även om jag inte suttit o lekt me den alltför mycket, känns som jag har liite annat å göra..

Annars så har illamåendet vart lite bättre, sak nog sluta me kaffe o, helt slutat vilja ha det. Inte så att dt smakar fan som det gjorde då jag väntade emelie, men jag e inte ett dugg sugen på kaffe längre..

Fixat o sluta röka å =) eller slutat o slutat, e inne på fjärde helt rökfria dagen nu o innan dess tog jag bara typ 2 bloss om dagen i flera dagar så de thar gått bra, o matte håller på o slutar han också =) så bara hålla tummarna..
Nu ska jag gå o hångla lite me gubben min hihi

RSS 2.0