Prinsesstårta!!

Jag e så där lagomt jättesugen på prinsesstårta..Alltså, ni vet när man går o e så småsugen men man aldrig äter det, varenda dag nu har jag sett tecken på att jag "borde" äta lite prinsesstårta.. Nyligen såg jag på lyxfällan, o vad gör de inte där?? Jojjomen, de tar en prinsesstårta o slänger hela tårtan i soporna,inte bar ane ågng, utan två gånger, alltså två tårtor..Jag satt där o va helt skärrad, va fsaen, ge dom till mig istället..Satt o intala mig att de säkert va gamla, me sur grädde.. jaja, imorogn lär jag nog köpa en ändå kanske.. Matte e ju hemma i helgen om han inte åker på jobb så då kan han hjälpa till att äta upp den hehe

Å när man äter tårta, då lägger man ju på sig nåt kilo, o va det gäller kilon just nu så e inte vågen o jag helt överens för tillfället..På bara en vecka har jag gått upp ca 2 kg vilket gör mig mäkta irriterad, och känner mig aningen småfet, hallå, inte än ska det va såhär..
Jag äter ju visserligen mera nu eftersom jag blir så hungrig efter en typ 2 timmar utan mat så att magen kurrar och jag känner riktigt hur det suger i den efter ätbart..(Detta trots den vardagliga grötfrukosten som brukar mätta bra)  Men,,jag tycker ju att om jag äter när kroppen verkligen skriker efter mat, då borde ju maten förbrännas eller tas om hand, inte läggas "på mig" så jag går opp..Lite skumt.. Å jag menar, det kan ju inte vara fysiskt möjligt att jag redan ska behöva gå upp i vikt,,även om jag vet att det började tidigt även förra gången..*suck* ´Vet även att barnmorskan då sa att jag skulle lyssna på kroppen.. jaja.. Jag gör ju det..Precis slevat i mig en skål me mölk o flingor *yummie* va länge sen man åt lite sånt nu...Tänkte ta en frukt, men det fick jag ju när vi var hos ett par kompisar nu på kvällen=) Fruktsallad, smaskens =) Det e en sån sak man aldrig kan äta för mycket av..Eller joo, visserligen hände det då för typ 1.5 år sedan..men då fanns det ju något som kallas graviditet som man kunde skylla på..Trodde jag aldrig mer skulle kunna se åt en frukt igen efter det, men jodå =)

Jag o lillan va över till lillans kompis en stund nu på kvällen, så kul att se tjejerna busa även om det ibland tar ett bra tag innan de kommer i lekform..Idag skedde det strax innan  Emelie fått på sig overallen.. Små trollen =) hihi, å jag o linda ska smita ut på en ny "utan-barn-och-gubbe-kupp" igen haha Har ju en dröm om att kunna få sittao äta i lugn o ro..

Visst, jag har valt att skaffa barn, men ibland, bara ibland, så önskar jag att jag skulle kunna få äta min mat utan att en liten trollunge med mat runt munnen står o hänger på mig o vill komma upp eller sitta bredvid o slita i alla saker som finns på bordet..Åhh, va jag älskar min lilla trollmaja, kan inte fatta hur någon kan vara så underbart underbar och go, o samtidigt så, så..jaa, jag vet inte..ibland kan hon få mig att bara vilja skrika hihi men så e de väl, välkommen till ldet underbara livet som mamma =) Det gör inget, det gör mig absolut inget, det får vara så, allt får vara som det är, men jag ska nog åka på nannykurs jag haha men jag älsakr verkligen att vara en mamma..Tänkte på det häromdagen, hur man förr, eller iaf jag, sökte efter att vara någon, att bli någon. Jag funderade ju med jämna mellanrum, o gör fortfarande ju, vad jag åstadkommit i livet..Det gör jag för att jag tänke inte sitt anär jag blir gammal och undra vart livet tog vägen, och vad jag gjorde med mitt liv..Visst, många år har gått åt helvete, föör många, men jag lärde mig något, o jag tog mig igenom dem, kanske inte helskinnad, men såå mycket starkare och med en större tro på mig själv. Med allt i bagaget och med Emelie så känns det nu som att jag verkligen är någon, jag har åstadkommit något. Nu har jag ett bra liv, en underbar sambo, en dotter som är vårt eget lilla underverk och jag har vänner som jag vet finns när jag behöver dem. Tror ni inte att man sedan då när man blir äldre bar akan luta sig tillbaka och njuta?? Å jag menar, hallå"! Mitt liv har ju typ inte ens kommit till mitten a allt, är det inte fantastiskt?

Herregud, jaa, nu har jag delat lite av mina tankar iaf.. Så nu vet ni, som matte säger, jag funderar alldeles för mycket..

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag funderar också för mycket! Kanske därför jag har svårt att somna på kvällarna/nätterna.. Men bättre det än att nte fundera alls, eller vad säger du? :)

2009-02-06 @ 21:06:50
URL: http://www.lillisen.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0