snart Nytt År..

Så har då ett helt år snart passerat igen.. Kanske dags o reflektera över allt som hänt, eller inte hänt. Jg e tacksam för allt, och kan verkligen ta en dag i taget. Förr levde jag enbart i dåtid och framtid, nu kan jag enbart ta en dag i taget, annars faller hela livet som ett korthus.Det känns som att hela världen trycker ner mig mot marken och håller mig fast, hua, får nästan panik när det blir så och blir bara handlingsförlamad..Men att ha den insikten är ändå något positivt, och den hjälper mig på vägen =)
Två hela nyktra år, så lite men ändå har det påverkat hela min lilla värld =) Det gör att jag kan leva som jag vill, jag kan besluta själv vad jag vill göra och hur det ska göras, för varje dag som går blir jag starkare. Jag har slutat räkna dagar egentligen, nu är det bara spännande att se resultaten och jag känner verkligen hur skönt det är att äntligen få vara med och vara delaktig i allt. Bara det att kunna känna, även om det är mycket träning kvar med det, och man ska ju inte ropa hej..som det heter, men jaa..
Livet är underbart! Jag skulle inte kunna önska mer, vill inte önska mig mer heller. Jag har underbar sambo, en gudomlig dotter och lever det liv jag tidigare bara kunde drömma om. Visst, motgångar har väl alla (inte för att jag märkt dem just nu *peppar peppar*) men inget att jämföra med hur det varit tidigare. men framförallt är jag trygg! jag är trygg i mig själv och trygg i mitt liv, visst gör det att jag känner mig osäker på, och en stilla undran far förbi ibland,när allt ska ta slut, coh allt ska bli som förr igen.. men att tänka så, det är det som tar kål på allt, det e sånt man aldrig kan veta, inget att fundera över. Just nu, idag är jag trygg, lycklig, och har allt jag önskar, just idag längtar jag precis lika mycket efter min älskade sambo som jag alltid gör innan han kommer hem från jobbet, och just idag, det är här jag vill vara..

Jag hoppas verkligen att alla får ett Gott Nytt År, och att alla tar en dag i taget.. Idag är igår imorgon...

nu e rummet klart =)

japp, det gick undan värre vill jag lova me tapetseringen igår =) rummet blev klart igårkväll, visserligen ganska sent, men d e klart hihi så nu ska vi försöka ställa iordning alla möbler o alla prylar som ligger huller om buller, övervåningen ser ut som ett slagfält och vardagsrummet vill jag inte ens gå in i.. men jäklar va nöjd jag blev med tapeten *s* såå coolt =) så nu ska vi lyfta ner sängen och ställa in den o så göra iordning ordentligt i lillans rum uppe då.. jah, det blir nog bra det här =) åsså blir det vardagsrummet och hallen någongågn efter jul, nyår.. vi lär ju sätta oss ner o bestämma vikken tapet vi ska ha i vardagsrummet ocksåå, för tapeter dit ska vi hämta på måndag..

Ingen som vill köpa soffa eller bokhyllorna våra? Nu ska de väck osså köper vi nytt så det blir riktigt fint och mysigt =) Inte för att våra andra möbler e fula elelr dåliga, men matte har bestämt att vi ska ha vita möbler i vardagsrummet..gör inget, det betyder att jag får lite färg i vardagsrummet på tapeterna..

Nu ska vi greja här igen dah =)

å här vart det fart värre =)

jaha, slitit ut alla saker ur lillans snart f.d lekrum.. ska tapetsera nu under helgen *jippie* gör ju även att man har liite panik o funderar, o hoppas att det blir klart nu d =) vi hade julfint o städat här för ett tag, ja, en tre veckor, nu e allt det som bortblåst men va gör det =) Jag får nya tapeter !! Det blir brunt i rummet me en asläcker fondvägg, jag hoppas den e snygg när den kommer upp också, annars vet jag inte va jag ska göra..åsså blri det så sovrum nere.. 

Nu ska jag rycka tag i sambon och vääcka han, för vi ska iväg o smaska julbord så det står härliga till om så där typ en tie minuter *fniss* hmm, man kanske skulle fixa håret, greja till sig, o allra minst, väcka lillan å.. 

okey, nu har vi bestämt oss =)

Det blir ingen flytt hihi vi har hållt på här fram o tebax nu och velat, ett tag skulle vi bo kvar, sen skulle vi flytta, bo kvar, sen flytta = men,, vi ska bo kvar =) Nu efter jul blir det tapetsering av nedervåniingen så d kommer det kännas som vårt, och vi får den stil vi vill ha, det e ju vidriga tapeter här nu.. jag menar, terracotta röd orange i lillans rum *urk* osså brandgul i vardagsrummet, har ju ett helsikke, ser ju ut som hej kom o hjälp med våra möbler. men nu så =) hihi, får väl åka o kika på tapeter imorgon, osså sätter vi fart efter jul *jippiiee*!!! Ska bli såå najs =)
Det enda som e synd e ju att det blir svårplanerat hur man ska göra me lillans rum..Har ju bara ett sovrum nere, det lillan har nu som lekrum o det e ju bra, samtidigt vill man ju att hon ska få börja sova eget rum så småningom o då kan ju hon inte sova ensam nere..har vi lekrum uppe då kan hon inte gå och leka själv på sitt rum.. Visserligen leker inte en ettåring s mycket själv kanske, men jag vill att hon ska ha möjligheten att göra det, oatt ha ännu fler av hennes leksaker i vardagsrummet känns väl inte direkt som ngot alternativ..
Så är det någon som har förslag tas dem gärna emot hur vi ska planera det hihi

Nu ska jag slurpa kaffe medan lillan sover =)

Nu väntar bara opponering!!!!

mitt examensartbete är klart!!! min handledare ringde igår och sa att det var klart för att gå up med nu (för opponering allts) YES!!! Gissa om det känns som att man kan andas ut nu, o just nu försöker jag smälta o fatta att jag alleldes alldeles snart har min examen! jag är snart förskollärare eller jaa, egentligen är jag ju det nu då, men efter opponeringen har jag ju papper på det!! Min jul kunde inte ha blivit bättre i nuläget, men jag såger d det,a ldrig aldrig mera plugga med barn *suck* shit vad det känns nu att jag inte fattar hur jag fixat det.. men jag gjorde det iaf, o visst, jag kommer ju inte behöva plugga igen heller samtidigt som jag har någon liten =)
Det ska bli så skönt att i några dagar bara kunna rikta hela min uppmärksameht mot lillan, att kunna göra något, hälsa på någon utan att ha panik för arbetet eller behöva tänka att jag måste skriva eller ens behöva ha det i tankarna.. hh, äntligen kan man andas ut =)

Lillan har magsjuka än, trodde det va över men s tokspydde hon igår o va värre än när det började så satt o matade i henne vätskeersättning var femte minut i går under eftermiddag/kvällen. Som tur va så gillade hon iaf vätskeersättningen så det var inga problem att få i henne den. Städat här under dagen o nu kan jag bara sitta o ta det lugnt, ovanligt kan jag säga..Att inte känna att jag måste sätta mig och skriva på examensarbetet, utan kan göra vad jag vill =)

Snart har jag min examen!! *ihhh*

Åh va jag längtar, men å va jag skulle kunna ta mitt ex-arbete o bara kasta s långt det går, samtidigt e jag så nöjd med arbetet, fattar inte att jag har lycktas få ihop ett sånt arbete..Visst, jag har suttit och ändrat och skrivit, formulerat om fixat ch donat, vet fortfarande inte om det är klart för jag väntar på svar nu från handledaren.. Suck, vad jag bara vill att det ska vara över.. fattar inte, under hela utbildningen har det känts så bra, snacka om att ett arbete verkligen kan trycka ner en i botten, men samtidigt, det är ju inte hur man klarar av att skriva ett arbete som avgör huruvida man e bra som lärare elelr inte va? Jag menar, för att jag inte får ihop texten som jag vill spelar ju inte in i min förmåga att göra ett bra jobb senare = men men, inte så lätt o tänka positivt heller ibland när man sitter nergrottad och vrider o vänder på meningar.. Strunt samma =)

Här hemma börjar det så sakta flyta på. har julpyntat, bakat lussekatter, ser framemot lucia imorgon. nu har ju lillan varit dålig så vi lär väl få fira för oss själva hemma imorgon, men det får väl gå det med, eller hoppas på att hon e bättre, men hon kan ju smitta andra o det e väl inte så snällt =)  Funderar om man ska göra lite knäck också det , kan ju va idé, osså tänkte vi smaska lite glögg o mysa lite imorogn, härligt *myser*

Nu e lillan vaken å så lär väl smita o busa lite, e ju full fart ändå på

RSS 2.0