Trevlig helg..

Jaa, hade tänkt ut massa planer för helgen, o framförallt mys, eftersom lillan va sjuker förra helgen, o veckan inte börja så bra me sjukhus o allt, o sen va ju matte borta några dagar..Men va händer?? Joo, jag hoppar upp ur sängen me glatt humör igår morse, tralla in i duschen och gjorde mig iordning. Tog på NYA parfymen!1 Jojjomensan, har man inte en underbar gubbe?? När han va till Finland nu så kom han hem med en flaska parfym, o det va liksom inget no name eller nå, nope, Han köpte en flaska GUCCI "Envy me"..Mhmm, å jag älskar ju att få överaskningar, så kan ju lova att den hä rinte gick av för hackor!! Bättre än en bukett rosor det kan jag lova!! hihi

Men iaf, under natten kände jag mig liite konstig, kände hur köttlukten från middagen liksom osat sig fast i väggarna o i min näsa, men inget mer me det, man e ju gravid, o alla vet ju hur det e me luktsinnet då.. Peta i mig lite frukost, o sen..Shiit, jordens magkramper så jag va på väg o ringa förlossningen, va helt säker på det va nå me bäbis ett tag..Lugnade ner sig o vi åkte till köpis en snabb sväng, hinner typ bara hem så e det bvara in o spy. Så igår levde jag på blåbärssopppa, o idag har jag huvvevärk, lär va bra tiss imorgon för då ska jag jobba juh: Mne det ska ju gå! Det får lov o gå! Men tur Matte har vart hemma i helgen, han e underbar, han har tagit me lilllan o handlat, vart till Micke o massa annat så att jag har kunnat ligga o vila mig o piggna till. Jag har vart uppe i dag iaf på benen men ska snart bädda ner mig en stund igen, ska peta i mig lite soppa först. Matte o lillan ska äta pizza..

just ja, kikade på Shutter Island igår!! Vilken film!!! Matte o jag satt som frågetecken sen efteråt o försökte få ihop det hela, guu va jag älskar såna filmer!

Vart på sjukhuset då..

Jaa, det blev typ illfart till sjukhuset i måndags med Emelie..Vi hade lite misstankar om att lillan fått urinvägsinfektion och Matte försöktte ringa Hc i måndags morgon men utan att kommafram, så han åkte ner dit istället.. Fanns inga tider men jaa, lillan fick iaf med ett rör hem som jag fatta det som urinsprovet skulle lämnas tillbaka i..Tur man har en bra älskling som fixar allt, jag jobba juh =) Vid halv tre ringde jag hem, då hade lillan kissat o de va på väg ill Hc med det. Strax efter 15 kom jag hem o Matte ringde o fråga om jag skulle me opp på sjukhuset?! Lillan hade en sänka på 144, så va bara o åka opp.. Där uppe blev det ,förutom en lång väntetid, halsodling, och  lungröntgen, men inget som visade något, men vi blev inlagda för den höga sänkan o att man trodde hon hade uvi. På dagen igår så fick vi åka hem på permission efter att en sänka tagits och lillan fåt antibiotika. Hon fick ju öven dropp på natten stackars lillan..Men iaf, vi åkte hem o njöt av att kunna va hemma o bara slappa, vid sju var i tillbaka på sjukhuset och ick starx efter vi "checkat in" veta att de ville göra en ny sänka..Den de gjort på förmiddagen hde visat att hon låg på 6?? Ny sänka, några m,inuter senare får vi veta att vi blir uskrivna? Samtal med läkare, och all såg bra ut, så bar aåka hem, Tokskönt att inget var fel på lillan såklart, men kan lova att vi va som frågetecken!! Från att vi fått behandling som att något e allvarligt fel, till att lillan e helt frisk..Hrmm..
Men vi väntar på odlingssavr som borde komma imorgon, emn i övrigt så återgår vi till det normala då.. Jobb o förskola imorgon..
Älskling e på väg till Finland nu han, o kommer tillbaka på frdag *sakna* Emmi o jag har beställt godis hihi

Bäbis lever rövare iaf. I lrdags va första gången som hon verkligen busa så hela magen örde sig så nu ser man dagligen hur hon kickar till med en hand eller fot =)

Nu ska vi börja göra kväller här hemma!!

Bröllop/Dop och Restaurangbesök!!

Igår var det alltså Dop/Bröllop som i var på, som jag haft sånt himla sjå med! Å vikket fint bröllop det va sen då!! Therese hade jordens finaste bröllopsklänning, me långt släp, knyt i ryggen och massa pälbroderier, helt sagolikt fin, å klart brudgummen va finklädd han å, men jaa, det e ju faktiskt bruden som står i fokus!
Å dopet, ni skulle sett lillElma, en riktig liten maräng såg hon ut som, med liten prinsessklänning *s*

Sedan bar det av till fika där vi blev bjudna på först smörgåstårta, sen blev det presentöppning o sen fick vi tårta o fika. Å tårtorna!! jaa, Therese e helt makalös på att greja o dona o jag fattar inte hur hon kan, tror inte det finns nåt som denna människa inte kan göra! Tapetserar hon inte så bakar hon bröllostårtor va? Eller designar smycken eller syr mössor.. Iaf så va det en oförglömlig dag som jag är så tacksam o glad att vi fick vara med o dela med brudparet..

Å jaa, jag hitta nå att ha på mig..

Idag så var vi ute på Akropolis (grekisk restaurang) och åt för att fira att Mattes mormor fyllde år i veckan. Det var helt tokgott och vad kan va bättre än att få gå ut o äta o ha det lite lyxigt ibalnd? Trevligt sällskap gör ju inte saken sämre =) Jag bakade hallongrottor o chokladkakor innan vi åkte så "mormorn" och "morfarn" skulle ha lite fikabröd. Men de e så rolig, det fikabröd de får, det stoppar de in i frysen typ på en gång, fast jag säger att jag bakar nytt åt dem om det tar slut..roliga gammelfolket =)

Just nu så har jag en nydammsugen övervåning här. Lillan har dammsugit medan jag skrivit haha Å innan dess har hon stått o bakat med trolldeg i typ en 40 minuter utan avbrott. Hon hade jättekul! Så kul att hon klarade en aktivitet i mer än 5 minuter, märks hon blir större..

Jag o älskling ska snart kika på "Luftslottet som sprängdes". Mysigt! Har en sån där dag igen då jag verkligen känner huir tacksam jag är för det jag har..Blev påmind tidigare idag. Jag som liksom den senaste tiden känt att allt bara rullar på,men sen prata jag med en som arbetar i stegen och vi diskuterade andlighet o så, sen hände lite andra saker som fick mig att tänka på o minnas att vara tacksam, och hur viktigt det är att uppskatta dem som finns runt oss. Man ska inte alltid ta allt eller alla för given/t..Men kom ihåg, en dag i taget iaf!

RSS 2.0