Imorgon blir vi alltså 4..

Känns helt overkligt, spännande, läskigt, härlit och omvälvande.. Jaa, jag vet inte hur man ska förklara, det som känns mest sjukt e att vi ju vet att den lill*e kommer imorgon..lr ja, vet o vet gör vi väl inte, det beror ju på hur allt fortskrider. Men rädd e jag också, den lill* ska ju ut nu, o ut lär den ju komma på ett eller annat sätt, men känns lite som att jag skulle behöva liitemer tid på mig för att ställa in mig på det. med emelie va man så himla redo på ett annat sätt, varenda dag gick man o vänta o vänta o hade full koll, den här gången har det bara smackat på och dagarna flugit iväg, o mentalt vet jag inte om man fattat än, fast kanske läge att göra det..

Packat me den där bb-väskan nu iaf..Konstigt också o packa den, nu kan man ju planera litemer va man ska ha med, så jag har en väska till mig, o en väska me bebiskläder som kan va ute i bilen..Hjälp!! Åsså ska jag verkligen passsa på o njuta av den här dagen me lillan kan jag lova. Vi har redan haft lite mys. Gjorde picknik och cykla iväg till en lekpark och va där lite över en timme, tom. så att Emelie själv sa att hon ville cykla hem..Så nu sover hon. Hon vet att det blir bebis imorgon och det e ok, men när jag sa att hon blir storasyster imorgon då va hon inte lika munter så det får va. Hoon vet att jag inte kommer hem, men att vi ska ringa varann o säga natt natt iaf =)

Jaa..Neej, jag sak inte ordbajsa mera, nu ska jag bara greja lite och ställa in skallen,,hua,,å inte försöka tänka på förlossningen. Fasen, man e så jäkla dum, jag har inte en aning om hur det kommer att gå, o ändå ska jag gå o nojja..Jag har ju Matte med mig, och tillsammans (med han) så klarar jag (vi) fasen allt. Mathias har full koll på allt jag önskar o vill imorgon så jag känner mig ändå trygg me den biten hihi, bara se till att han har Cola med sig så *s*

Få se då, nästa gång jag skriver e det kasnke för o uppdatera lite..om hur det gick..

Glad Midsommar!!

Igår gick dagen av bara farten, men shiit va jag va trött..Har börjat vakna mellan halv 6 o tio i 6 på morgnarna, så även i morse,,inte kul kan jag tala om..
Lillan hade sin sista dag på förskolan igår innan sitt "sommarlov" på 2 månader, så dagen till ära fick hon cykla dit. Har lovat henne ett bra tag att nån dag när det e fint väder så ska hon få cykla på sin egen cykel hela vägen till förskolan, o igår va det ju toppenväder, o lika bra o passa på. Sen hem, ivä o handla lite..Inte kul! Va fler som gjorde samma sak juh..Men handla present till lillans kompis iaf (lillan ska på kalas på lördag) och Emelie fick ett paraply och en vattenrutschkana man lägger ut på marken.. När man ska ha sommarlov så e ddet klart att det ska firas lite extra, och nåt litet paket e väl allldeles lagomt =)

Sen hem, smaska ihop en tårta till Lillan, för man måste ha tårta när det e avslutning också =) Gjorde faktiskt en tårta som blev kanongod *s*

Slängde ihop en pinohcciotårta, och hade vaniljvisp och banan på mellanlagret, åsså grädde och jordgubbar på översta lagret, åsså smula jag över lite krossad daim på det hela..Det gick i kan jag säga.  Så gör en till idag också.

Sen på kvällen kom Jani och Maria o Co så vi grilla lite o käka o babbla. Jättetrevligt!! Å som Maria sa, då går ju tiden lite fortare också, o det kan jag lova att den gjore, vips sa det o så va klockan nästan halv 10..Bara få ner lillan i bädden det o sen sova =)

Nu ska jag ner o greja lite, sen ska vi till Furuvik me bästaste grannarna, svärmor och Adde, och hoppa små groderna så det står härliga till, sen blir det grillning även ikväll!

Trevlig Midsommar på er alla!!

Snart bebis =)

Mhmm, snart så, nu kan jag verkligen räkna dagarna åxå till den lill* kommer =)
Va till både barnmorskan och till en läkare på förlossningen igår så nu känner jag mig aningen lugnare. Eller jaa, iaf lite. Bebis ska ju fortfarande ut, men med en igångsättning så kommer jag ju veta mer o kunna vara med. Förhoppningsvis! Bara hoppas nu på att det inte blir nåt långdraget, pinande förlopp som jag läst (o hört) om att det kan va..

Besöket hos bm va bra iaf. Hade stått ganska still me vikten iaf, o annars läser man ju om hur det e på slutet alla lägger på sig, men jag hade gått upp 3 kg på 1.5 månad, helt ok tycker jag =) Trodde snarare på 15 kg, men likväl en uppgång på ca 25 kg även denna gång..
Bebis e fortfarande inte fixerad, men vi kika tillbaka o det va aldrig lillan heller. Bm sa att jag har ett sånt bäcken där bebis lägger sig tillrätta vid förlossning, nåt jag skulle va tacksam för. Så jaa, Tack!
Bebishjärtat slog på fint o allt som det skulle, dock hade inte magmåttet ändrat sig nå, men det kunde va för att bebis sjunkit ner lite iaf..

Upp sen på förlossningen för o prata med en läkare då om igångsättning..jag va toknervös, å jag tror bm hade skrivit nå bra ommin rädsla, för jag våga knappt prata juh..<Jag va så himla rädd o bli nekad, men försökte förklara lite hur det kändes o att jag e livrädd för att inte hinna in..
Fick även göra ett ul, han kikade väl bara lite på bebis o höll på o mätte lite o så, men fick se den lill* kika rakt mot skärmen *s* Han konstaterade iaf att bebis va "normalstort", på ett "ungefär"..Jaha? hihi, men han fråga hur stor lillan va och nya bebis skulle va i typ hennes storlek, så då behöver jag inte va orolig längre för att det ska va en megabebis iaf! Fast det bara skratt abm åt, hon undra hur jag skulle lyckas få en megabebis? men jaa, man vet inte, man har ju hört..

Läkaren kolla även livmodertapp men den va inte borta trots alla sammandragningar så får väl se hur det ser ut på måndag. Men det såg helt normalt ut iaf.
Men iaf, på måndag, menllan 8 o 9 ska vi vara på förlossningen för igångsättning. Han skrev 8.30 på lappen så..

Å jag vet inte hur det känns..Det känns läskigt, samtidigt som det e skönt o veta att det blir på måndag och att jag kommer vara på sjukhuset. Samtidigt e jag rädd att man kommer känna efter mer med hur värkarna känns än om man vart hemma.. Å jag e lite skraj för igårkväll när jag fundera så kom jag på att jag glömde fråga, fick ingen info, om det e nå särskilt vi ska tänlka på, ha med, eller nå sånt. Fast jag kan ju fråga runt också, menjag va så himla nervös igår att jag nog inte kunde tänka så bra =) Men nu ska jag pusta ut, o snart e det måndag liksom. Så vid den här tiden nästa evcka, då e vi 4 i vår familj..

Just ja,,namn..Va tycker ni om Madeleine??

Bryt ihop lr bit ihop..

Jsut nu tänker jag göra det sistnämnda, för bryta ihop har jag redan gjort..
Va ju iaf till läkaren idag dah..En läkarstuderande, jättetrevlig och hon kände verkligen för mig,,men,,fanns inte så mycket hon kunde göra mer än att iaf sjukskriva mig från o med idag..*suck* hon förklara att hon kan ju inte göra en bedömning som gällde 4 veckor tillbaka och inte heller som är gjord av en annan läkare..Vilket jag förstår men va sjuton.. Hon förklara att hon trodde inte att det var så här d gick till typ, hon hade hört att försäkringskassan blivit lite bättre med att godkänna såna här typer av sjukskrivningar men jaa..Å hon sa ju att jag som arbetslös hamnar i kläm..

jag blir bara så sur, så bara för att jag är "arbetslös" så klarar jag mig ifrån sjukdomar å allt annat då? Men visst, om någon fast anställd därute skulle vara så vänlig å ta över min foglossning så e jag den siste att klaga, jag lovar!! Men det e så det fungerar, är man fast anställd, det är då man kan bli sjuk..*suck*

Ringde iaf gubben på fsk när jag kom hem o prata me han, va ju även tvungen o förklara att min läkare som sjukskrev mig hade gått hem på semester så jag fick träffa en annan läkare..Jag fick nämligen tid hos läkaren kl.13 idag, vid 12 hade "min" läkare gått hem på semester..Å ändå va jag ner på Hc igår för att kunna få en tid hos miin läkare, då ade jag väl kunnat få en bättre tid va?? Sjukt!!
Prata ju me gubben på fsk o föröskte förklarar att jag inte tycker det här e shysst o hanmenade på att min läkare har ju inte direkt sagt att jag INTE kan ta ett sittande jobb, utan bara att jag inte kan jobba inom barnomsorg, men han har dock sagt att han såg mina svårigheter att resa mig upp, emn jaa. Jag poängterade då att han har ju inte heller sagt att jag kan ta ett annat jobb, och det är tydligen där som problemet sitter å då.. Läkaren har lämnat en "öppning" enligt fsk. Han har varken sagt ja eller nej om min förmåga till sittande arbete inom annat yrke *suck* Iaf så sa gubben på fsk att han kunde inte, enligt fsk regelverk betala u tersättning till mig,som räknas som arbetslös eftersom min läkare lämnat denna öppning. Så nu får jag skicka in papper på vad dagens läkare sagt och hålla tummarna, annars får jag ingen ersättning..Jipiie! en månad som jag inte får pengar för, kul!

Jag fråga varför det tagit så lång tid med att få veta det här, förklara att det här likosm e det sista jag vill tänkapå just nu..Det är beklagligt, emn de har ju 30 dagars handläggningstid, och det har vart mycket nu och de har vart underbemannade, det är inget att gör anå åt och det är fler som e drabbade!! *mårr*

men får försöka tänka som Matte sa.."det hade kunnat vara värre. Någon hade kunnat vara döende". Men jaa, det e svårt o bara släppa det hela, jag e såå jäkla sur nu och besviken och irriterad och jaa, trött!!!

Nu ska jag äta vattenmelon, stirra på magen o bli öm av alla sammandragningar..Jäklar va magen jobbar p just nu lär jag säga..men men, lär ju ite hända nå  iaf. Känner liksom inte så mycket merr, lite värk i ryggen, men de ju för jag gått idag, sen e det vbara nada..Inga värkar lr å..

Försäkringskassan och sammandragningar..

Jipiie! Försäkringskassan e precis så jäkla krångliga som man hört o läst, o som jag egentligen bara gått o väntat på..Igår fick jag ett fint brev från fsk därdet i princip stod, "sorry, du skull efortsatt jobba fast du inte kan gå.." Jaa, jag ska till läkaren idag iaf för den läkare jag var till först somsjukskrev mig, hade ju skrivit att jag har problem med att gå,stå, lyfta och bära typ, och  detta förstod fsk, MEN, ändå har nån lustig person med extremt lite att göra kommit på då att, "neej, läkaren har ju inte skrivit att jag har problem med att sitta.." Dessutom så hade läkaren missat att jag var vikarie, därför så ska jag vara tillgänglig o matchas mot ALLA jobb på arbetsmarknaden, därför kanske det hade funnits ett jobb att ta då som e sittande som jag borde kunnat ta..Hallå??!!Så att jag e höggravid, faktiskt har problem att även sitta, det e strunt samma?? Fast det var det inte, prata me handläggaren som förstod att det ju måste va problem o att jag inte kan jobba alls, men att det e så det ser ut med deras regler o sånt, så nu ska jag till en ny läkare idag, ta med brevet från fsk och visa upp o hoppas att läkaren nu då skriver att jag inte kan ta/kunnat ta arbete inom nåt område, annars så får jag ingen ersättning..Eller jo, just ja, jag får för 2 veckor..För jag hade ju inga arbetstider uppsatta..Även fast jag försökte förklara att det beror på att jag ju e vikarie så spela det ingen roll, man hamnar i kläm då..

Dessutom har jag vart så nöjd över att jag skulle höja min fp denna gång eftersom jag iaf jobbat 75% de senaste två månaderna, men neej..För det var inte ett varaktigt arbete, det skulle ha varit minst 6 månader, DÅ hade jag fått tillgodoräkna mig de timmarna, inte nu..Så jag får bara räkna de timmar jag jobbat åt kommmunen blahblahblah!!!!

Åsså mitt på detta, (å innan hade jag en jättebra dag, gick o längta efter lillan,, samtidigt som jag ändå kunde ta det lugnt här hemma, njuta av finvädret, påta ute, greja lite småsaker..) så har jag en bäbis som trycker på så det står härliga till..Tog promenad närjag skulle hämta lillan vikket resultera i att kändes som bbis skulle ramla ut, fogarna knaka o krasa och sammandragningar till tusen..
Som tur va så kom Mathias hem mitt i allt detta o att få krypa in i hans famn såna gånger när man bara bryter ihop (vilket jag redan onstaterat hänt fler gånger under denna grav. än i hela mitt tidigare liv..) kan hjälpa mycket. Så glad att jag har han!!

Ringde iaf barnmorskan för o höra om hon verkligen tror att den lill* kommer stanna till bf, o självklart svårt för henne o svara på juh.. Men sammandragningar till o från nu, haft två nätter på raken, o efter natten som va nu så e jag lagom mör kan jag lova!! I typ 4 timmar låg jag me sammandragningar som ändå höll i sig en bra stund. Snacka om att man drar efter andan när de släpper då. Tänkte ett tag att det va färdigt, att vi kanske skulle ringa förl. men ähh.. Å ni ser! Mi nhjärna e så knäpp så jag kommer få skyll amig själv, jag lkommer ligga in i det sista o vänta på att vattnet går o sen åka in,,igen..Å då kommerr d va försent säkert.. Inatt låg jag o tänkte att jag väntar till vattnet går eller till det börjar gör aont, o eg. e det väl så det ska gå till också. För det e inte så att sammandragningarna gjort nå annat, så då ska det inte va nån fara heller juh =) Vi får se! Har ju läkartid på onsdag så vi får vällan se då om någe e på G eller hur det blir. Bara för man har sammandragningar så behöver inte det betyda nå! =) Så idag ska jag försöka att bara vara..Fast lär ju ner på stan o till läkaren..

Å just ja!!

Lär ju bara berätta om min underbara gubbe som jag lyckats gifta mig med  hihi Trodde liksom inte att det skulle bli nå blommor här ute på gården i år. Men jodå,m idag va vi o handla blommer så Matte plantera så fint! NU e det ordning på torpet här också igen =)

har fått en ny last..

Säger bara det,,Vattenmelon!!! Skulle kunna sitta o smaska i  mig hur mycket som helst..Men jaa, en bit varje dag, det lär jag ha, har precis nästan slickat mitt fat torrt här..*yummie* Men just nu så finn sdet inget godare, godis kan slänga sig i väggen, ge mig bara melon så e jag nöjd =)

Å idag vart jag så glad! Jag o matte va iväg o handla lite o när vi kommer hem så ligger det en bukett me syrenblommor/kvistar o ett fång me rabarber. Kan inte bli bättre! Världens bästa grannar va?! Så nu lär det ju bli rabarberpaj imorgon kan jag lova! Guu' vagott! Å lillan o jag har suttit o doftat på syrenlukten när vi åt. Härligt!!

Nu ska jag krypa ner bredvid lilla donnan som efter ett hysteriskt utbrott (ikväll igen) sedan lugnade ner sig o somnade för mindre än en halvtimme sen..*suck* Men då innan hon somna va hon den goa,underbara söta lilla unge som hon brukar vara..

Nu ska jag sova också, tog ingen middagslur idag så e faktiskt trötter juh..

"Bra initiativ"..

Jäpp, precis så kom Matte hem o sa till mig idag på förmiddagen när jag satt o målade trappen.. ja satt som ett frågetecken o kände mig ungefär som ett stycke sommarjobbare*s* "Hallå! Jag bor också här".. jaja

Iaf så ringdemin bm idag, har fått en läkartid uppe på förlossningen den 23:e så får se då va som händer. Jag hoppas bara att de säger ja. Jag frågade även va som händer om förlossningen startar innan, men då e det så. Å okej, jag får ta det, för känns ändå lugnare att jag nu vet att d finns chans för igångsättning. Fast det verkar läskigt o som jag fattar det så ska värkarna va mer intensiva (hur de nu ska kunna va det efter me hur de kändes me lillan..) men att det skull esluta me sugklocka eller kejsarsnitt sa bm var om det va förstagångsförlossning. Å att det antagligen på mig bara skulle räcka me nån gel eller att ta hål på hinnorna..Vi får se, känns bara så skönt att nåon lyssnade.

Har iaf målat våran trapp idag, så inatt komme rjag inte komma upp ur sängen för foglossningen, fast det har jag knappt gjort de senaste dagarna heller så... Minsta lilla extra jag gör så e det kört, o det gör så förbannat ont så jag kan ju inte ens stå typ. Att vända sig e ett helt företag.Skulle bara kunna lägga mig o gråta frö det gör så ont, men men..Ska försöka ta det lugnt nu ett par dagar så kasnke det blir bättre..

Haft besök här hemma idag också, trevligt me lite fikasällskap o prata lite bäbisprat =) Sen v alillan o jag ute i lekparken o busa ett tag också, men det tillhör ju mer vårt vardagliga =)

Vad är det som händer??

Våran älskade lilla unge har ett sånt humör så det e inte av denna värld..Jag vet inte vad vi ska göra..Emelie har alltid vart full me energi o håller igång från morgon till kväll, me undantag för sin sovstund, och det e ju positvt, även om man iblann skulle önska att det va liite lugnare tempo, men vi jobbar på det =)

saken e den att ibland så blir hon bara heelt galen..Det kan va nåt som händer, eller inte händer osså springer hon bara gråtandes iväg o det går inte trösta henne..Å inte kan hon förklara va som händer heller..Jag lr Matte brukar gå efter o försöka lugna henne, men d funkar inte alltid, o samtidigt så måste hon ju få känna på att var aarg/ledsen o lla de känslorna också..

Nu ikväll så blev det en dust igen..Många av våra fighter kommer antingen på morgonen  lr kvällen, tyvärr..Då man som mest verkligen bara vill ha mysstund..Meniafså höll hon på o bada o jag tvätta håret på henne o tog sen borsten för att reda ut tovorna, funka enbit o sen blev hon sur o börja rufsa om håret och jag förklara att det bara va lite kvar, sen va jag klar på en halv minut.. Jiippiie..Då hade lillan redan fått sitt utbrott..
Hon har ett jäklans humör när hon blir/är trött men saken e att hon e så himla bestämd ocksåså det e inte klokt..Vissa saker e ok å bestäma känns det som, men när hon får ett utbrott för att man ex.inte hller i handen me båda händerna, då vet jag inte..Samtidigt känns det som att det e de stora dusterna man vill lägga krutet på, "välja sina fighter" som min plastmamma säger.

Å nu sitter man här, försker analysera, vad gickfel, hur ska man lösadet nästa gång? Någon som har nån idé? Det e såna här tillfällen jag undrar hur vi ska fixa två.. Fast jaa, det e 2.5 år kvar innan vi e härme nästa, o då e lillan 5 så, jaa..men iaf, hur ska man orka, o va gör man för fel??

Jag e livrädd..

för förlossningen som snart blir..Jag var rädd tidigare, gick till aurora-barnmorska uppe på sjukhuset o skrev ihop några rader som personalen ska tänka på vid förlossningen. Kändes då lite lättare, sen hade jag en period då det varit så att jag insett att"jaja, den ska ju ut, det gick ju iaf bra me lillan"..Men nu,,den senaste tiden har jag haft mer eller mindre panik bara vid tanken på att jag ska gå igenom samma sak igen, alltså det drar ihop sig o det e snart dags för förlossning..
Jag var till barnmorskan idag och det bara brast när jag skulle försöka förklara hur jag känner inför förlossningen..Jag har världens bästa barnmorska måste jag bara tillägga och hon försökte få mig att förklara vad det är som gör mig så orolig, men jag kaninte, det e inte bara det att man tappar kontrollen, utan jag e rädd att missa värkarna, tänka bort dem som jag gjorde sist, o går vattnet hemma så kommer antagligen bebis o komma fort den här gången eftersom d gick ganskafort me lillan.. Min bm försökte trösta mig me o fråga va det värsta skulle vara me o få bäbisen i bilen..Jaa, va skulle det värsta vara?? Men neej, jag vill inte, jag vill vara på sjukhuset, jag vill att nån har koll o jag vill absolut inte ha nån bäbis född nån annanstans..Bm föklara att skulle den komma i bilen eller nån annanstans så skulle jag inte tänka på det för jag skulle ha så full tupp me värkarna och de barnen har oftast så bråttom så det blir inga komplikationer.Det e ju skönt o veta, emnändå. Å jag vill veta att Matte hinner hem, att vi har barnvakt åt lillan, o jag vet att jag skulle kunna tänka att värkarna går över o blablabla..Iaf satt jag o grät som en tiok, vilket verkar hända ofta nuförtiden känns det som..Vi satt ju o babbla massa o jag försökte förklara..

Bm sa att jag ska inte ska behöva gå omkring o va såhär orolig o må så dåligt över förl. så nu ska jag få tid för o komma o prata med läkare om igångsättning. Satt o läste lite på google om det nu, o inte vet jag om jag blir så mycket lugnare..men det som känns skönt e att jag då vet mer när bebis kommer, vi har ordnat barnvakt,  o vi är på sjukhuset redan..Men jaa, får se vad läkaren säger..Jag vill veta mer om riskerna o hur de sätter igång en..Blir iaf runt samma datum som vi har bf, för man kan inte sätta igång för tidigt iaf som jag fatta det, fast tänk om förl. sätter ig¨ng tidigare då, eller har de koll på en?? hua, glömde jag fråga om..Kändes bara som en av stenarna föll av mina axlar..
Hur fasen ska jga få ut den där lill*?? Å inte vill jag göra kejsarsnitt heller..Näe, efter det här blir det inga fler barn..Dessutom har jag en liten 2.5 åring som verkligen testar gränser för fullt just nu..Vill bara sova, vikket jag också ska gå o göra nu! Äntligen e den här dagen slut..*suck*

Hormoner i miljarder..

Hela vägen hem från lillans förksola har jag bara gråtit, grannen kom över o prata o jag tokgrät, stått o diska o plocka i köket o gråtit, helt galet.. Fast det har vart en galen morgon, o natt.. Kunde inte sova inatt, bara legat i  min dvala o bett en stilla bön om o få sova typ. Jag sover i omgångar typ, fast det blir mer på morgonsidan..Morgonen börja bra som alltid, sen barka det åt skogen, lillan har inte nå bra morgonhumör alls, o kläderna e dilemmat..Idag skulle hon ha sina "knäbyxor" nerdragna som vanliga byxor, jag försökte förklara att det inte va såna byxor o lillan blir vansinnig typ..Sen va vi igång, men hon blev lugn till frukost, vi gjorde matsäck för hennes förskola ska ha utedag idag, men sen bev det fel igen.. Lillan kom nerdundrande för trappen, lyckligtvis hoppas jag det gick bra för jag fick inte titta på hennes tänder, som hon även slog i igår kväll i lekparken..Sen skulle jag borsta hennes hår o då illskrek hon, fick utbrott och bara grät efter pappa..Jag försökte trösta men neej, så hon sprang in i sin säng o grät o grina efter papppa lite till.. Jag lät henne vara.. Jag försöker o trösta o se till att hon inte gör illa sig under sina utbrott, men hon måste få vara arg o ledsen också, det e ju inte så farligt egentligen..Även om det svider i mammahjärtat över att man inte kan trösta eller veta vad som e fel.. Fick iaf på lillan kläder, hade tvättat hennes "delfintröja" som hon fick på kolmåren så då va det lugnt, osså sa jag att vi skulle ta vägen vid ett område här där vi brukar se lastbil o traktor, lillans favoriter. Sen va det lugnt o vi prata o hade det mysigt. När jag sen skulle gå från förskolan så vill eEmelie att jag skulle stanna, o att hon vill med hem..O tokgrät.. O jag börja gråta, kunde bara inte stoppa det, hatar att se lillan sådär förtvivlad, usch..
Å jag skulle så gärna vilja ta med henne hem igen, men det e ju inygen lösning, o dessutom, när jag inte fixar att göra så mycket nu. Jag bara önskar att bebis ville komma ut snart så jag kan få slippa känna mig som en flodhästsom knappt kommer fram, o jag vill kunna åka rutschkanan me lillan, kunna bära henne när hon vill o krama hur som helst, samtidigt så vill jag att bebis stannar ett tag till så vi får rå om våran prinsessa alldeles själva.
Fröken på förskola sa att antagligen e det så att lillan ju känner att det e förändring på gång också, o det stämmer ju..Å då kan jag inte låta bli att undra hur det blirsen, hur ska jag/vi kunna ge båda tid, ge den tid som båda behöver, jag hoppas verkligen vi kan..
Jag ringde Älskling iaf när jag gick hem, tack o lov för han o att han förstår och kan säga till mig de saker jag egentligen vet. Lillan har det ju bra, o jag vet ju att just nu så har hon det såå himla roligt me sina kompisar på förskolan, me picknik o kovgrillning (snart) o bus o lek..Men jaa, det e ju en massa som far runt i skallen iaf, o jag kan inte låta bli att känna mig som jordens sämsta..Men jag försöker tänka på att jag faktiskt ger Emelie allt jag bara kan för att hon ska känna sig trygg, älskad och som den bästa lilla unge som finns!

Såå jaa, det e egentligen inget särskilt kanske som hänt, ändå sitter jag me tårar som forsar konstant..Men lär ju sluta snart.

lär ju iaf avsluta me o tala om att A o I igår fick en såå söt liten pojke som ska heta David =) Stort Grattis!!!!

Tvätta och greja..

Nu så, nu håller jag på o förbereder för bäbis o dess ankomst iaf..Kört igång första maskinen me tvätt. Åh, va man tänker tebax när man håller i Emelies första bäbiskläder, helt sjukt att hon varit så liten =) Höll i förra veckan upp några bodysar framför lillans bröst för o visa hur liten hon varit, o t.om hon e fascinerad hihi "Mamma, visa igen"..
För övrigt så fortsätter lillan vara bestämd vad gäller bäbis, hon e inte överlycklig över syskon kan jag säga.
Förra veckan då skulle hon nypa lillasyster..
Imorse då sa Emelie att lillasyster skulle bo hos Ingela (grannen).
Å närnågon frågar va som e i min mage då vill hon inte alls höra talas om det. Fast ibland så kommer emelie o vill klappa på magen, eller pussar på naveln =)

Håller på o ska röja plats i en byrå för bäbiskläder också, packa bb-väskan ska jag försöka.
tvätta vagnstyget o knäppa kortså vi kan sälja ena vagnen, har likosm fortfarande inte kommit mig för me det..

Å just ja, jag måste även åka till apoteket o hämta mitt bankkort... Va in o betala, kommer hem o ska handla sallad (ost o skinksallad är även just nu något som jag skulle kunna äta morgon,middag o kväll hihi) men hitta inte kortet! Panik! Tänker efter o inser att jag tog nog inte ut kortet ur betaljoxxen.. Hatar det där at man måste sätta in kortet, sen slå koden o sen ta kortet..Har eg. bara vänatt på att jag skulle glömma så..Men tur att ingen tagit kortet iaf.

Näe, nu ska jag ner o sätta fart, sen in till granne på en kopp kaffe innan jag hämtar lilla skruttan! Idag ska vi ha picknik när jag hämtar henne efter förskolan =)

Veckan som gick..

Måndag: Mollie blev alltså kastrerad..Stackars lilla katt va vi tyckte synd om henne..Hon har blivit pigg nu iaf o busar, men hon har ju tappat massa i vikt så nu blir det till o försöka göda upp henne..
Var även ut på stan o smaskade en lunch med Anna o Emma, välldans trevligt! Att ens komma ner på stan,,själv, o sitta o babbla ditten o dattenär aldrig fel. =) Å inte helt fel heller när man inte träffas alltför ofta tyvärr.

Onsdag: Therese o Elma var hit =) Fika, o babbla massa även där! Å Elma e ju bara för sööt hihi Svårt o fatta hur fort tiden går. Det blir likosm mera påtagligt när man inte ses jämt..Jag ser ju hur Emelie utvecklas o allt men när man träffar nåt annat barn så ser man på ett annat sätt hur tiden går.. jaja..

Men vikken vecka, två fika/lunchdejter hihi kan inte bli bättre!

Torsdag: Matte fyllde år så var lite besök här o uppvaktning.

Fredag: Packning o städning inför kolmården! Hela dagen hade jag allt under kontroll o tänkte att allt va lugnt, sen va vi till köpis på eftermiddagen/kvällen o då föll allt.. Tiden drog iväg o resulterade i att vi kom i säng vid en hlav 11 o skulle åka vid halv sju på lördagmorgon..

Men vilken helg vi har haft!! Hade inte kunnat bli bättre, o dessutom med trevligt sällskap så kan det inte gå fel =) Vi hade lite regn o kyligt på lördagen men vad gör det? Söndagens väder kompenserade  kan jag lova!
På lördagen fick jag o mia överraskning iaf! Vi fick veta att vi var tvungna att åka från Kolmården-parken vid fem om vi skulle hinna checka in o byta om.. Byta om?? Vi får lite smått panik såklart! BVi har kläder med för kolmården, inte för o stila till oss, elelr som Kalle uttryckte sig "piffa till" oss.. Å inte fick vi ledtrådare heller så jag försökte luska men neej, ingen sa ett pip.

På hotellet var vi trötta men jaa, bättra på sminket fick iaf göra susen, (jag e gravid, jag får se ut hur jag vill..) sen åkte vi iväg..Väl i Norrköping o lite irrande så kommer vi till restaurang "Texas Longhorn". Då har Matte o Kalle tidigare under dagen ringt o bokat bord där åt oss, o huur gulligt e inte det!?
Matte han har samlat pluspoäng nu för månmga år framöver hihi Dessutom kom det fram att det va ju inte bara att de bokat bord, dessutom var det för att det va Mors dag på söndagen!! Så gulligt! När det dessutom finn s en tankle bakom arrangemanget då e det många plus från min sida! Å hur många killar/makar gör något sånt här egentligen?? hihi

Fast vi fick ett gott skratt när vi kom till rest. för väl där visade det sig att det eg,. inte fanns nå bord bokat?! Nehej, men.. Det fanns tydligen två rest. o kalle o Matte hade ringt till den andra o boikat bord, men ägarna kände varann så ddet va inga problem o fixa ändå. Vi fick ett bord på bara några minuter, ägaren på den här rest. körde bort två från ett bord (de kände varann) osså fick vi plats =)

2 delfinshower hann vi me o se också, helt makalösa djur!! Första minutrarna satt jag o stirra o tokgrät, det va såå himla vackert, o att sitta där me emelie i famnen som bara häpna över djuren o Matte bredvid o kompisar att dela det me, jag vet inte, det slog slint på hormonerna. Men delfinerna, ujuj, jahg förstår ju varför de e de enda djur man kommer ihåg från kolmården när man var där som liten..

Näe, nu kan jag inte sitt ao skriva mer. Lär ner på stan o lämna min cykel på lagning, telefon på lagning o sen lär det väl bli mig själv på lagning å..

Bebis lever rövare kan jag lova, o nu börjar jag verkligen känna att väskan måste packas..Inatt vakna jag av ett rejält illamående, panik, man vet ju va det betyder, kroppen börjar göra sig redo??  Äh, behöver inte va så, men man vet aldrig.. Sen låg jag o kände av magen alltså, ett tag tänkte jag ta tid o se om det vcva nå förvärkar men ähh, orka.. Men jag låg iaf o undra över vart vi skulle göra av Emmi om det hela sätter igång mitt i natten? Men men, 28 dagar kvar så än ska ju hö rinte kommas nån bäbis egentligen på ett tag hihi

RSS 2.0